2777
2789
عنوان

مقدار خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صاحبخونه بیچاره رو پارسال شوهرم شکنجه اش داد هی زنگ میزد صاحب خونه شوهرم جوابشو نمیداد رد تماس میداد ...

شوهرت خیلی بیشعور تشریف داره باید یک درس حسابی بهش بدی مهریه داری ؟ بزار اجرا 

فقط خدا ❤️❤️❤️
چقدر بدم میاد بعضیا میان میگن:(با این شوهر کردنتون یا این شوهر ها رو از کجا پیدا میکنید) خیلی از آدم ...

بعضی ها زیر یه سقف اصلا یه چیز دیگه ان 

هیچ کس باورش نمیشه 

شوهر من برا ننه بابا و خواهر و برادر که میمیره هااااااااااا جون میده بدجور اصلا یه چی میگم 

برا مردم جون نمیده اما ازارش به مورچه نمیرسه 

هیچ کس حرف هایی که به من میزنه رو باور نمیکنه 

ازش حتی یه فحش یه صدای بلند یه دعوا هیچ کسی ندیددددددده هیچ کس 

ولی زیر سقف😵😵😵

مادرشوهر خاهر شوهر ک دیگ هر کاریشون کنی.... دیگ تحقیق نمیخاد😁

نه به طور کلی میگم نه خانوادش نه در مورد خودش معلوم نمیشه 

بعضی ها با بقیه یه جور دیگه ان 

چه شوهرم 

چه خانوادش 

مثلا مادرش با من بخت النصر ... اخم هاش ریخته وحشت میکنی ببینی 

بعد پیش داماد نیش تا بناگوش .... گل از گل اش میشکفه ... تا داماد میبینه سراغ هفت جدش میگیره و احوالشون میپرسه 

ولی من تا اتیش نندازه رها نمیشه 

سرش تو کوچه فحش شنیدم 👎👎👎👎

شوهرت خیلی بیشعور تشریف داره باید یک درس حسابی بهش بدی مهریه داری ؟ بزار اجرا 

خب برج هشت بود یا نه ک زندان مهریه رو برداشتن یهو من تو اشپزخونه بودم گفت اخجون تو yjc  زده زندان مهریه رو برداشتن برو مهرتو بذار اجرا خدافظ😕بعد زنگ. زده ب خواهرش ک مجرده چهل و. دوسالست ک خبرداده. چون ی دادلش دیگش شهرخودشون تو زندانه بخاطر مهریه گفت اخجون داداشمم ازاد میشه 😕ن طلاق میدن ن مهریه 

میخام جداشم ولی میترسم برم سرکار بیاد ابروریزی کنه اگ. بکنه منم همونجا زنگ. بزنم 110؟الان کل هزینه ه ...

اگر موقعیت کار داری برو سر کار ،شما مدرک داری که نه خرجی میده نه سقف بالی سر تو تهیه کرده ،از چی ميترسي،آ خه ماهی سی تومن نون خالی هم نمیشه،عجب آ دمهايي پیدا میشن خدایا.

بابام 12ساله فوت کرده میتونیم وکیل بگیریم ولی مامانم  میگ بخاطر این الدنگ ده میلیون خرج کنه اعص ...

اکه میتونی مهریه بگیری 

خرج کن و بعدش بگیر 

جداقل من میگم خرجی که باید میداد اینطوری پس بده 

وگرنه کسی مهر خودش نباشه مهریه اش هم مال خودش 

خب برج هشت بود یا نه ک زندان مهریه رو برداشتن یهو من تو اشپزخونه بودم گفت اخجون تو yjc  زده زند ...

انقدر بده وقتی چنین حرفی میشنوی 

می بینی اون تو ذهن اش داره به چی فکر میکنه 

اونم موقعی که بحثی نبوده بینتون اون لحظه

همون دیگه.ی تحقیقی پرس و جویی.اخه ادم بی تحقیق اینروزا پفکم نمیخره.

بخدا طاهرشون جلو. مردم خ مطلومه وقتی دیگ. وارد خانوادشون شدم کم. کم خودشونو راحت گرفتن رو کرون رفتاراشونو. مثلا خواهرمجردش قبل عقد خ باهام. مهربون بود بعدش شروع کرد ب متلک و تیکه منم غریب بودم. اونرمان شهرشون یماه فقط تحمل کردم. ب شوهرم. گفتم. بریم. شهرمن همشون خو شحال شدن نگو. نقششون بوده تو قباله بزنن شهراون ولی واقعنی بیان شهرمن 😢

عزیزم تو که داره اجارتو مادرت میده خورد وخوراکتم که بااین خرجی دادن اون باید از گشنگی بمیری این شوهر ...

خب جلوش واستادم ک فرار کرده رفته. هربارم زنگ. میزنه پررو میگ. میخام بیام. خونه چرا منو. راه نمیدی.میگم خرجی بده با رهن و. اجاره باز قهر میکنه تا یمدت بعد

انقدر بده وقتی چنین حرفی میشنوی  می بینی اون تو ذهن اش داره به چی فکر میکنه  اونم موقعی ...

آره بعصی اوقات حرفهای تو. سرش بلندم میزد ک دوبار دستش رو شد. یبار آشتی بودیما  با خودش یهو گفت بری سرکار ازمنم مهریه بگیری سهم ارثتم. ک هس. اوه چ زیاد. 😟گفتم کی مهریه اصلا حرف زده اخه. گفت پس ببخش گفتم. نه. همش دنبال امضام بود. چنبار ک. سعی کرد راصیم. کنه وام بگیره واس شغلش بنام من  گفتم. نه. باز گفت بیا پشت سفته هامو. امصا کن گفتم. نه گفتم برو ببین زنهای مردم. واس شوهراشون چکارا میکنن گفتم  منم میکنم بجز امضا. 

البته این دوستمونم ک خبر نداشته اون آقا خیلی دو دوزه باز بوده، در هر صورت خدا نگذره از خانواده ها و ...

بخدا قبل عقد میگفت عاشق بچه است بعد عقد هی جلوگیری میکرد منم نفهمیدم چرا. بعد علنی گفتم یکسال گذشت مگ نمیگفتی بچه دوسداری گفت منظورم بچه های مردم بود خواهربرادرم بغل کنم. ی ساعت بعد پسشون بدم. 😕