2777
2789
عنوان

مقدار خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 120 پست
به مامانت بگو دیگه اجاره نده قطع کنه بعد تو دادگاه اعلام کن خونه نداریم و اجاره نمیده 

زنگ. زده میگ. رفته تو فلان منطقه( خلافکار شهر )چون ارزونه خونه گرفته تبدیل کرده ب کارگاه میگه بیا اینجا کمکمم. کن تو کارگاهم سر زن قبلیش اینکاروکرده خودش گفت بعد نیم ساعت زنش گفته خسته شدم. مگ. من کارگرم رفته خونه باباش. همه رو. میخاد کارگر مجانی کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما چه قدر مظلومی،آ خه اینجوری که نمیشه زندگی کرد،این جور شما تعریف کردی خیلی زرنگ تشریف داره، ...

میخام جداشم ولی میترسم برم سرکار بیاد ابروریزی کنه اگ. بکنه منم همونجا زنگ. بزنم 110؟الان کل هزینه هامو مامانم میده ماهی یکتومن 

عزیزم مشهدی اگه هستی برو دادگاه اونجا وکیل رایگان داره بشین باهاش مشورت کن صبح زود زود برو که نوبتت بشه

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

چقدر بدم میاد بعضیا میان میگن:(با این شوهر کردنتون یا این شوهر ها رو از کجا پیدا میکنید) خیلی از آدما تا زیر یک سقف نری اخلاقش رو نمیفهمی و قطعا قطعا اگه کسی اخلاق این افراد رو بدونن باهاش ازدواج نمیکردند

امام مهدی(عج):چیزی ما را از شیعیان محبوس نکرده مگر اعمال ناخوشایند وناپسندی که از آنها به ما میرسد.
به مامانت بگو دیگه اجاره نده قطع کنه بعد تو دادگاه اعلام کن خونه نداریم و اجاره نمیده 

صاحبخونه بیچاره رو پارسال شوهرم شکنجه اش داد هی زنگ میزد صاحب خونه شوهرم جوابشو نمیداد رد تماس میداد چندماه اخر قراداد تا رهنم. از بین رفت تموم شد. صاحبخونمم لج کرد ک الا بلا باید تخلیه کنین من بدم اومده ازتون. شوهرمم دوروز قبل موعد فرار کرد. بعد خدابیامرزه پدر بنگاهی رو. ب اقاهه گفته( اخه صاحبخونم زاهدانه اینجا نیس)این خانم و مادرش طرف حسابتن ایندفعه ب اسم مادرش تمدید میکنم بذار بمونه همینجا. زمستون بود خوته پیدانمیشد اونوقت سال. 

چقدر بدم میاد بعضیا میان میگن:(با این شوهر کردنتون یا این شوهر ها رو از کجا پیدا میکنید) خیلی از آدم ...

آره. 😔بخدا ی هفته بعد. عقد ک دیگ میشد پیشش بودم گوشیشو نگاه کردم فقط یبارچکش کردم دیدم قبل عقدمون با زن سابقش باز قول و قرار گذاشته بعددوروز دعواشون شده کات کردن باز اومده سمت من ینی هردومون همزمان داشنه.تا قبل عقد. اگ منو شک داشت خب نمیومد خواستگاری 

صاحبخونه بیچاره رو پارسال شوهرم شکنجه اش داد هی زنگ میزد صاحب خونه شوهرم جوابشو نمیداد رد تماس میداد ...

اينحرفارو ول كن كلا شوهرت دوست حسابي نيست و تورو خوشبخت نميكنه . بابات چكارس ؟