2777
2789
عنوان

زن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست
نظرت راجع به این ادم چی میتونه باشه؟؟

یه ادم زیادی راحت وباز که هر لحطه ممکه بخواد به بهونه اینکه ما یکم ازادیمو اینا هرکاری بکنه.زیادم تو براش مهم نیستی چون براش فرقی نداره تو اون عکسارو ببینی یانه بعدشم که میگی پاک نکرده هنوز یعنی به هیچ جاش نیست

البته ببخشیدا خودت نطرمو پرسیدی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

یه چیزی میگم لطفا منو نزنید ولی فحش خواستید بدید تا ادم شم 😔

قبلا یه بار عقد ناموفق با فامیل دورش داشته 😔

من اولین تجربمه اونم تو ۲۹ سال سن!!

دو سال با همیم ولی یه سال دوستی عمیقی داشتیم

۴ ماه ندیدمش 

ولی ۳ هفته پیش رفته بود پیش بابام 

بابام از اول صد در صد مخالف بود انقدر من اصرار کردم 😔

که از کار بیکار شدم که جدایی بیافته😭

ولی نشد ، از بابام کلی کتک خوردم سر یه خواستگار دیگه نمیخواستمش😭

مادرم پنیک شد😔

بابام گفت اگه نمیتونی با کسی دیگه باشی با همین باش

من صد در صد مخالفم ولی نمیخوام بعد مرگم بگی بابام نزاشت😭

لطفا تاپیکای قبلیمو بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اگه عشق ایناس و درمقابلش سکوت و سوختنو ساختن!

گ.و.ه بزنن توش من ک نمیخوام😊

بره صدسال سیا نبینمش عشقشم بخوره تو سرش

تا اخر عمرشم بره فوتبال بزنه خر چه داند قیمت نقل و نبات

خودتو به،خودت اثبات کن! نه به هیچ کس دیگه ای.
یه ادم زیادی راحت وباز که هر لحطه ممکه بخواد به بهونه اینکه ما یکم ازادیمو اینا هرکاری بکنه.زیادم تو ...

نه عزیزم 

ممنون 

این پست جدیدمم بخون 

و اگه تونستی تاپیک قبلیام 

من خیلی احمقم 😭

نمیتونم ازش دل بکنم😭

هیچ کمکی هم ندارم

ببین من با ی پسر پولدار بودم ک خلبان بود ولی چون روابطش با مهماندارا تقریبا جور بود باهاش بهم زدم ول ...

الان مجردی؟؟ 

چند سالته؟

ببین من خیلی نمیدونم چرا نمیتونم ازش دل بکنم 

متاسفانه قبلا یه عقد قبلی با فامیل دورشون هم داشته😭😭

من اصلا نمیتوونم اگه باهاش ازدواج نکردی نکن عزیزمن سختیش چندماهه اوله که همش یادش میفتی ولی اگر ازدو ...

متاهلی

؟؟

چند سالته؟

میگم این متاسفانه یه عقد قبلی داشته با فامیل دورشون 😭

میشه تاپیک عشقمو بخونی 

ببینی 😭

یه چیزی میگم لطفا منو نزنید ولی فحش خواستید بدید تا ادم شم 😔 قبلا یه بار عقد ناموفق با فامیل دورش ...

نمیدونم واقعا ببین این ادم ارزششو داده.بیشتر فکر کنم تحت تاثیر قرار گرفتی.منم چند ماهه دیگه تولد۲۹سالگیمه وهم سنیم تقریبا.منم مجردم وتاحالا با هیچ پسری وارد رابطع نشدم ولی اگه یکی بخواد یکم بااحساساتم بازی کنی وتحریکشون کنه شاید منم بخاطر همین خلا مثل تو دلبستش بشم.نمیدونم.بهتره با یه مشاور کاربلد مشورت کنی ببینی اصلا ارزششو داده این ادم یانه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
الان مجردی؟؟  چند سالته؟ ببین من خیلی نمیدونم چرا نمیتونم ازش دل بکنم  متاسفانه قبلا یه ...

۱۸ سالمه طرفم دوسم داشت موقع کات گریه کرد ولی وقتی واقعا نمیشه با این افراد موند خواهشا عمرت و ب فنا ندع 

من هرروز اعصابم ب خاطر این چیزاش خورد بود الان ب خدا ک راحت شدم خلبانی هم بخوره تو سرش والا 

ببین تو کات کن چند ماه درگیری ولی اگ ازدواج کنی همیشه درگیری و این درگیریت بیشتر میشه و واقعا زجر دادن خودته 

نه رک بهت بگم این ادما عوض نمیشن این جور فقط خودت نابود میکنی من تجربه بودن با این ادمارو دارم

متاهلی؟

چتد سالته؟

متاسفانه این یه عقد قبلی با فامیل دورشونم داشته

من خیلی دلبستش شدم وحشتناک😭

میشه تاپیک قبلیای عشقیمو بخونی🙏🙏😭

میشه تاپیک قبلیامم بخونی  اگه وقت داری🙏🙏

چرامیخای دوران خوش جوونیتو پای همچین آدمی بزاری مطمئن باش درآینده بااین مرد خیانت میبینی خودتو حروم نکن دوسداشتن و عشق مال توقصهه هاس تودنیا واقعی عشق مال یکساله

بدردت نميخوره 

شنا متاهلید ؟؟

چند سالتونه؟

این متاسفانه یه عقد قبلی هم داشته

ولی من نمیدونم چرا انقدر عاشقشم 

😭😭

نمیتونم دل بکنم

میدونم الان میگی احمقی ولی واقعا درد ه برام

ممنون میشم تاپیک های  عشقمو بخونی

راهنمایی کنی🙏

متاهلی؟ چتد سالته؟ متاسفانه این یه عقد قبلی با فامیل دورشونم داشته من خیلی دلبستش شدم وحشتناک😭 ...

من با همچین ادمی بودم کسی که میگفت تو همه زندگی من هستی ولی راحت با زنای دیگه میگفت و میخندید و هواشون داشت و باهاشون بیرون میرفت وقتی من اعتراض میکردم میگفت تو اشتباه میکنی یه مدت سعی کردم عوضش کنم گفت عو شدم بعد دیدم همون کار یواشکی انجام میده منم گذاشتمش کنار