2777
2789
عنوان

زن زندگی

246 بازدید | 33 پست

اگه قبل ازدواج نتونم حرف و به کرسی بشونم

بعدش میشه؟؟

بهش میگم رفتی مسافرت اروپا با دخترای اونجا 

فوتبال بازی کردی

عکس گرفتی و اینا 

بایه دختر هم تنها  عکس گرفته بود میگفت مسئول سیم کارت هتل بود 

بعد عکسا رو گذاشته اینستاش

میگم پاک کن میگه باشه 

ولی پاک نکرده 

یه دفعه با عصبانیت بهش گفتم میگه تو چه گیری هستی 

چیکار کنم میتونم با این ادم زندگی کنم ؟؟؟

شما باشین ناراحت نمیشیدد؟ لطفا فاز روشن فکری درنیارید 

من ولی خیلی دوسش دارم 😔

عاشقشم

باهاش قهر کن سده تا مرز جدایی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هم بزن

وا 

کسی که افتخارش دختر بازیه تو مجردی 

تا حدی که عکساشونو میزاره

بعد ازدواج هم دوست دختر روی زنشون گرفتن میشه افتخارشون

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نه اگه همچین ادمی باشه نه.چه کار چیپی که بری اونور یه زن ببینی وایسی باهاش عکس بگیری.هرکی نطری داره ولی من دراین حد نمیپسندم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
به هم بزن وا  کسی که افتخارش دختر بازیه تو مجردی  تا حری که عکساشونو میزاره بعد ازدواج ...

واقعا

حاضر نیست عکس طرفو پاک کنه

چطور به همچین افرادی اعتماد میکنید؟

چطور حاظر میشید با این آدما ازدواج کنید

واقعا برام عجیبه

اگه بعد ازدواجم هوس فوتبال به سرش زد چی؟

میشینن فوتبال دستی می زنن دورهمی☺

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ببین من با ی پسر پولدار بودم ک خلبان بود ولی چون روابطش با مهماندارا تقریبا جور بود باهاش بهم زدم ولی اون هرجوری ک بود در حد دوست پسر شما نبود 

بهمم پیشنهاد داده بود برا مطمئن شدن باهاش تو پرواز باشم ک گفتم ن 

چون من خیلی حساسم رو این موضوعات و این ادما عوض نمیشن طرف بهترین پول و قیافه رو داشته باشه کنارش حرص بخوری ب درد نمیخوره