2777
2789

همه امیدم ب شب های قدر بود گفتم حتما حاجتمو میگیرم امروز صبح با هزار استرس رفتم بی بی زدم اما بازم منفی شد نمیدونم کی میتونم دوتا خط پر رنگ بی بی چک رو ببینم😥😭

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

زود زدی!

بهترین زمان بیبی چک ۵روز بعد از موعد هست 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بارداری اولم دو هفته بعد از پریودی تست خون دادم منفی بود در حالی که از حالتام می فهمیدم باردارم لقاح دیر تشکیل شده بود و پریودی آخر همراه با خونریزی خیلی کم همزمان با بارداری بود. امیدت رو از دست نده ولی بازم بگو هر چی صلاحه خداست. 

زود زدی! بهترین زمان بیبی چک ۵روز بعد از موعد هست 

اخه من‌اینجا دیده بودم چند روز قبل موعدم بی بی شون مثبت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من‌اینجا دیده بودم چند روز قبل موعدم بی بی شون مثبت میشه

هورمون های هر کسی فرق داره اما توصیه پزشکی ۵تا۱۲ روز بعد از موعد هست 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من بارداری اولم دو هفته بعد از پریودی تست خون دادم منفی بود در حالی که از حالتام می فهمیدم باردارم ل ...

نمیدونم من ک حسابی امیدمو از دست دادم انشالله ک خیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40