2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده... به خاطر برادرم...

369 بازدید | 20 پست

سلام

من از دار دنیا فقط یه برادر دارم که اونم ۱۳ ساله اعتیاد داره

به هر دری زدیم که ترکش بدیم ولی فایده نداشته اونقدر اذیتمون می کنه که حد و حساب نداره

پدر و مادرم دیگه پیر و ذلیل شدن از دستش!

هر روز توی خونمون جنگه و دعوا، آبرو حیثیت برامون نذاشته! کلافه هستیم

سرشم به سنگ نمیخوره ! مردم هم میگن چرا براش کاری نمی کنین! نمیدونن ما اون کاری که نکردیم نبوده! دوس دارم بمیرم خلاص بشم

مادرمو دیروز کتک زده که الان دستش کبوده

نمیدونم دیگه چه گلی به سر بگیریم از دستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی.اعتیاد خیلی بده .خدا هیچ خانواده ای درگیرش نشه

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

اعتیاد بیماری  شخص هست و اطرافیان هم از این  صدمه میبینن ..از خدا می‌خوام مشکلتون حل بشه ...مشاور ببرین .کمپ ..و یا هر راهی که بهتره ...🌿امیدوارم تبدیل به یه شخص سالم بشه و از دل همتون دربیاره💚

نه با این شرایط چطور زنش بدیم؟

براش نذر کن عزیزم عمه من شوهرش چندساال بود اعتیاد داشت نذر کرده ک اگه ترک کرد هرسال تاسوعا اش بپزه قبول شد و شوهرش ترک کرده هرسال درست میکنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ترکش کنید بذارید بدونه حامی نداره دیگه حمایتش نکنید با مشاور هم حرف بزنید ببینید نظرش چیه 

ببین عزیز دلم من خودم رهاش کردم ولی پدرم ول نمیکنه

دم به دقیقه بهش زنگ میزنه کجایی

من بهش میگم ولش کن بذار بفهمه کسی پشتش نیست ول کن نیست اما پول بهش نمیده ولی برادرم چنان بلایی سرشون میاره که مجبور میشن پول بدن

چنان جنگ روانی به پا میکنه که ... همسایه ها هم از دستش عاصی هستن

اعتیاد بیماری  شخص هست و اطرافیان هم از این  صدمه میبینن ..از خدا می‌خوام مشکلتون حل بشه . ...

عریزم بارها و بارها بردیمش کمپ

اونقدر خرجش کردیم که حد نداره

مشاور هم نمیره اصلا