2777
2789
ب نظرم ی جوری با ی ترفندی گولش بزن و بعد بگو ناخواسته بوده و خودت مراقبت نکردی😂

بلد نیستم☹☹ ما پیشگیری طبیعی میکنیم حتی ی مدت هم قرص خوردم هم پیشگیری طبیعی داشتیم 

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۲۵اون ۲۷

خب ازش دلیلشو بپرس ببین چرا مخالفه  ، بنظرم حق داره ، آمادگی زیادی از لحاظ عاطفی و اقتصادی میخواد ، الکی ک نیست کلی باید مطالعه کرد ( که البته تو ایران کاملا برعکسه) ولی خب ۱۰ سال زیاده 

من نظر خودمو اینجا میگم 

بچه ها صرفا به خاطر اینکه دلتون بچه میخواد یا دیر میشه لطفا یه موجود دیگه رو به این دنیا به خصوص این کشور اضافه نکنید. به کشورمون نگاه کن فک میکنی اینده ای داره؟ من شخصا بچمو تو ایران جایی که قطعا میدونم اینده ای براش نیس نمیارم، اگر تونستم مهاجرت کنم راجبش فک می گنم وگرنه که هیچی.

به این فک کنید ایامیتونی براش زندگی خوبی تامین کنی ،می تونی به ارزوهاش برسونیش؟می تونی تمام نیازهاشو درست و به جا تامین کنی؟ مسئولیت پذیر هستی؟برا ۲۰ سال ایندش برنامه ای داری؟

الان تو این دور و زمونه بچه به دنیا اوردن شوخی نیست خیلی یخته خیلی.

موفق باشی

راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
بلد نیستم☹☹ ما پیشگیری طبیعی میکنیم حتی ی مدت هم قرص خوردم هم پیشگیری طبیعی داشتیم 

نمیتونی باهاش حرف بزنی بگی من قرص میخورم و پیشگیری میکنم تو لازم نیست پیشگیری کنی؟؟اونوقت شما هرشب ی دونه از قرص هارو بریز تو سطل تا بره وقتی باردار شدی بگو والو نمیدونم چجوری شد😉😐

یا راه های دیگه هم هست فقط دیگه من نمیتونم بگم خودت فکر کنی فشنگ میفهمی

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
😂😂😂ببین اصلا نذار اون دخالت کنه تو مسئله به این مهمی اگه آمادگیشو دارین چرا نمیاری ؟  میخوا ...

میگم ک پارسال سقط ناخاستع داشتم اگ نیارم بعداا دگ بچه دار نمیشم اینو همؤن دکترم گفته بهش میگم دکتر گفته میگه چرت و پرت نگؤؤؤ

خدایا کمکم‌ کن❤
نمیتونی باهاش حرف بزنی بگی من قرص میخورم و پیشگیری میکنم تو لازم نیست پیشگیری کنی؟؟اونوقت شما هرشب ی ...

این چه کاریه  اخه ، ینی شما میخواید مسئله ی به این مهمی رو بدون هماهنگی شوهرش انجام بده ؟ 

اسی لطفا این کارو نکن شاید شوهرت یه مشکلی داره که مخالفه ، اونوقت میخوای چیکار کنی 

اصلا مسئله مهمیه شوخی نیست ک اینکارو کنی ، باید همسرت درجریان باشه، هردو تا تون تو این موضوع سهم دارین با این کار تو اون رو نادیده میگیری  ، دوست داری نسبت بهت بی اعتماد شه ؟ 

سعی کن علت مخالفتش رو بفهمی یا ببریش پیش مشاور 

این چه کاریه  اخه ، ینی شما میخواید مسئله ی به این مهمی رو بدون هماهنگی شوهرش انجام بده ؟  ...

اینم حرفیه ولی من دوستم این کارو کرد بعد ک باردار شد شوهرش ایقدررررررررررر مشتاق بچه بود و بچه رو دوست داشت دیگه ک میگف کاش زودتر این کارو کرده بودی باهام😂

ب نظرم مردا صرفا از خرجی بچه میترسن ک اوتم با اومدن بچه خودبه خود تلاششون بیشتر میشع و عاشقانه بچه رو میپذیره

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
میگم ک پارسال سقط ناخاستع داشتم اگ نیارم بعداا دگ بچه دار نمیشم اینو همؤن دکترم گفته بهش میگم دکتر گ ...

خو ببرش تا دکتر بهش بگه 

اگر ده سال بچه دار نشید ممکنه خشکی رحم بگیری و دیگه نتونی مادرشی ...اینم بگو 

اینم حرفیه ولی من دوستم این کارو کرد بعد ک باردار شد شوهرش ایقدررررررررررر مشتاق بچه بود و بچه رو دو ...

نه خدایی راه دگ بلدی بم بگؤ حرف های بقیه رو بیخیال

خدایا کمکم‌ کن❤