2821
2789
فقط گف نیس نمیدونم چیکار کنم

ببین تو وقتی وضو میگیری یا غسل  میکنی قشنگ پوستت معلومه که چیزی روش نیست و آب میریزی بعد ممکنه بعد از حمام یا وضو یکم که دستت رو روش بکشی یه لوله های چرکی پیدا بشه رو دستت اینا مانع نیستن خیالت راحت مانع مثلا اینه که موقع غسل رو دستت یه چیزی باشه و تو قبل از غسل برطرفش نکرده باشی مثلا یه لایه رنگ، لاک یه لایه از کرمی که وقتی بزنی مانع ایجاد کنه و...

این چرکا چیزی نیست که قبل از شست و شو بتونی ببینیش ممکنه بعد از شست و شو ببینیشون پس مانع نیست.

منم برام پیش میاد بعضی وقتها میدونم منظورت چیه پس بهت میگم خیالت راحت اصلا مانع نیست با خیال راحت غسل کن و وضو بگیر 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما انشالله ب همع ارزوهات برسی

همچنین عزیزم♥️

برای درمان وسواست دعا میکنم😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
ببین تو وقتی وضو میگیری یا غسل  میکنی قشنگ پوستت معلومه که چیزی روش نیست و آب میریزی بعد ممکنه ...

ارع ی حالت دون دونع زبرع ولی معلومع چرکع واقعا مانع نیستن 

آره عزیزم تو مطمئن باش. نه گلم طلبه نیستم فقط چون خودم وسواس رو تجربه کردم خیلی راجع بهش تحقیق کردم ...

منم خیلی وسواس داشتم دارم رو خودم کار میکنم از بین ببرمش واسم دعا کن😘

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم خیلی وسواس داشتم دارم رو خودم کار میکنم از بین ببرمش واسم دعا کن😘

حتما دعا میکنم عزیزم.

من خودمم روی خودم کار میکنم.

شیطان یه خصوصیت داره که باعث میشه بتونیم بهش غلبه کنیم و اون تکبرش هست.یعنی وقتی یه مدت به وسوسه هاش محل ندیم بهش بر میخوره و توی اون زمینه دست از سرمون برمیداره😊

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
بله عزیزم. وظیفه ی شرعیت بی اعتنایی هست. هروقت شک کردی باید بگی من در برابر خدا معذورم و باید به ش ...

یعنی چی. مثلا اگ خودمون خوب نشستیم. خدا قبول میکنه.. باور کنید من خیلی اذیتم. فک کن دسشویی ک برم. باید حموم کنم. کلا تو همه چی وسواس خیللللی دارم. 

ارع ی حالت دون دونع زبرع ولی معلومع چرکع واقعا مانع نیستن 

نه عزیزم مانع نیستن چون حتی اگه چرک هم باشه چرک یه لایه از پوسته بدنه که برداشته میشه و مانع محسوب نمیشه.

تو حتی اگه پوستت چرب باشه ولی چربی در اثر روغن یا یه چیز خارجی نباشه و چربی خود بدن باشه و حتی آب در اثر چربی رو پوستت بغلطه بازم غسلت صحیحه.

یعنی چی. مثلا اگ خودمون خوب نشستیم. خدا قبول میکنه.. باور کنید من خیلی اذیتم. فک کن دسشویی ک برم. با ...

ببین تو باید نگاه کنی افراد عادی چه قدر واسه یه غسل وقت میزارن و در چه حد غسل میکنن معمولا بیشتر از دو تا سه دقیقه نمیشه تو هم باید مثل همونا عمل کنی حتی اگه به نظر خودت درست نباشه و به یقین نرسی که آب به همه جای بدنت رسیده چون یقین فرد وسواسی اعتبار نداره.

درمورد دستشویی هم اگه یکم آب رو باز بزاری وقتی به آب کر متصل باشه حتی اگه ترشحی هم روی لباست بپاشه نجس نیست و پاکه.

یکی از امامامون(درست یادم نیست فکر کنم امام صادق) قبل از دستشویی رفتن رو پاچه های لباسشون چند قطره آب میپاشیدن که حتی اگر ترشحی به لباسشون رسید شک داشته باشن که آبه یا ادرار و وقتی شک داشته باشی پاک محسوب میشه حتی اگه واقعا ادرار ریخته باشه.

دوستان ببخشید.. برا غسل جنابت چقد طول می‌کشید تو حموم. و داخلتون چقد میشورید..توروخدا کمکم. کنید. چو ...

عزیزم من پرسیدم تز پاسخگوی احکام گفتن ابتدای مجرای واژن شسته بشه کافیه و اگر بعد از غسل ترشحی داشته باشید که یقین کنید منی هست غسل باطل نمیشه اما تطهیر لازمه.

ممنون واقعا کاش زودتر تاپیک میزدم

خواهش میکنم عزیزم😘

ببین تو باید نگاه کنی افراد عادی چه قدر واسه یه غسل وقت میزارن و در چه حد غسل میکنن معمولا بیشتر از ...

اهاا مرسی عزیزم یکم آروم شدم. ببخشید اینو میگم. من از خود کاسه توالت آب رو پاهام میپاشه. برا همین میرم حموم... یعنی الان منظورت این آب نجس نیس