2777
2789
عنوان

دعوا جلوی بچه

2617 بازدید | 7 پست

واااای من امشب با شوهرم یه دعوای حسابی کردیم جلو پسرم بچم ۷ماهشه داشت گریش میگرفت بمیرم براش😭😭😭

حالا اومدم گوگل بخونم عواقبشو بیشتر به این پی بردم که خیلی از رفتارای بد شوهرم بخاطر دعواهای بابا مامانش باهمه تا همین پارسال که پدرشوهرم فوت شد داشت با مادرشوهرم دعوا میکرد و همدیگرو نفرین میکردن و فحش میدادن چون فامیلیم میدونم که از همون اول اینجوری بودن حس میکنم روی شوهرمم همین تاثیر گذاشته که هیچ وقت آروم قرار نداره خواب درست نداره و کلی عواقب دیگه که دقیقا درسته و شوهرم داره.

من بعضی وقتا بهش میگم بابامامان من هنوز بعد ۳۵سال پیش هم میخوابن شبا یا ما تا حالا حتی یبارم صدای دعواشونو نشنیدیم تعجب میکنه بیچاره فک‌ میکنه دروغ میگم 

چیکار کنم بنظرتون وقتی از بچگی حرف زدن یاد نگرفته و فقط دعوا دیده🥺درست شدنیه یا نه؟؟؟؟

خــدایا بخاطر این نعمـت بزرگ روزی هــــزاربار بگـم شڪرت کمـه❤️پس با هرنفسـی ڪه میڪشم میگـم˝خـدایا شڪـر˝

سر جدتون به جان هرچیزی دوستش دارین جلوی بچه ها دعوت نکنید . بابا خیلی تو روحیه سون تاثیر داره 😔

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر جدتون به جان هرچیزی دوستش دارین جلوی بچه ها دعوت نکنید . بابا خیلی تو روحیه سون تاثیر داره 😔

من اصلا دلم نمیخواد بخدا همیشه خودمو کنترل میکنم ولس یعضی وقتا آدم دیونه میشه😥

خــدایا بخاطر این نعمـت بزرگ روزی هــــزاربار بگـم شڪرت کمـه❤️پس با هرنفسـی ڪه میڪشم میگـم˝خـدایا شڪـر˝
با عرض شرمندگی خیر درست بشو نیست من خودمو مثال میزنم هرچقدرررررررر زور بزنم بازم عصبی بودنمو نمیتونم ...

پس بدبخت شدم دیگه😭

پس بدبخت شدم دیگه😭

میگم که خودش بخواد قابل کنترله من عذر میخوام همه بهم لقب سگ هارو دادن از عصبانیت وقتی عصبی شم هیچییییی حالیم نی ولی همین من وقتی عاشق شدم همین عصبانیتمو اوردم رو صفرکیلومتر جلو خودمو راحت از رو علاقه میگرفتم!زمانیم که قابل کنترل نبود برام کلا گم و گور میشدم که یوقت یه غلطی نکنم که ناراحت شه اونم به مدت پنج سال خودت بگیر چی میگم ناراحتیتو بروز بده بهش حساب کارو دستش بیار که پس فردا بچه ی بیمار دور از جون تحویل جامعه ندی😚