2821
2789
عنوان

معده درد کمک

75 بازدید | 10 پست

بچه ها معدم درست کار نمیکنه و هر چی بخورم پس میدم پس هم بدم باز درد میکنه طوری که حتی نفس بکشم هم درد میگیرع چکار کنم مشکل از چیه ؟؟

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
منم معدم درد میکنه...ورم معده دارم ولی اندازه زخم معده درد میکنه

چکار کردی الان بهتره ؟؟

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حتما برین دکتر. فکر کنم معدتون عفونت کرده. البته خواهرم قبلا به خاطر اعصاب اینطوری شده بود. خون ریزی معده گرفته بود و خم بود کلا از دردش. ولی فکر کنم عفونت سه مدل قرص میدن با یه امپول بعد دوره قرصات باز همونارو باید بخوری تا کامل خوب شید. البته تجربه معده درد منه. باید حتما برید دکتر

ミ★ ★彡
بهترنشده..یمدت رفتم دکتر دارو داد بادارو حالم بد میشد نخوردم...الان تواین وضع نمیتونم برم دکتر ولی د ...

واس منم اینجوریه انشالله بهتر بشی

باید حتما برین دکتر. فکر کنم معدتون عفونت کرده. البته خواهرم قبلا به خاطر اعصاب اینطوری شده بود. خون ...

مرسی گلم 

بهترنشده..یمدت رفتم دکتر دارو داد بادارو حالم بد میشد نخوردم...الان تواین وضع نمیتونم برم دکتر ولی د ...

برید دکتر و ماسک و دستکش بزنید مشکلی نداره. از کرونا نترسید. معده هم حساسه ها

ミ★ ★彡
2790
2823
2791
2779
2792