2777
2789
عنوان

دکتره بهم گفت: .....

280 بازدید | 18 پست

چند شب پیش به خاطر فشار عصبی رفتم دکتر

وقتی که دیگه معاینه اش تموم شد و داشتم

میرفتم،گفت:مجردی؟

به نظرتون به خاطر فشار عصبی گفته یا منظور دیگه ای داشته؟

مجردی یانه؟😁

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دبیرستان بودم به خاطر فشار عصبی معده درد میگرفتم رفتم دکتر دکتره به مامانم گفت مجرده؟مامانمم گفت آره.بعد دکتره به من گفت تو برو بیرون من با مامانت کار دارم.منم بیرون ایستادم استرس داشتم.مامانم که اومد دکتره بهش گفته بود دخترتو شوهر بده حال روحیش بهتر میشه معده شم خوب میشه.به خدا همینو گفت.البته الان چهار ساله ازدواج کردم و معده دردم خوب شده🤣🤣

من دبیرستان بودم به خاطر فشار عصبی معده درد میگرفتم رفتم دکتر دکتره به مامانم گفت مجرده؟مامانمم گفت ...

😂😂😂

دکتر چی بود؟

زن بود یا مرد؟

چند سالته؟

اوم موقع قصد ازدواج داشتی؟

😂😂😂 دکتر چی بود؟ زن بود یا مرد؟ چند سالته؟ اوم موقع قصد ازدواج داشتی؟

دکتره مرد بود.دکتر نمیدونم چی بود خخخ منو مامانم واسه معده م میبرد پیشش.الان ۲۵ سالمه.قصد ازدواج نداشتم بچه بودم.دبیرستانی بودم😓