2777
2789
عنوان

شده همزمان...............

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست
داریم سعی میکنیم بگیم مهم نیست ولی بخدا مهمه😔

آره واقعا سخته.

تو این شرایط به خصوص.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا...😨🌼🎀چ خبره؟؟؟؟خودتون سالم موندین خیلیه ...سلامت باشین

اره بخدا همه ی اینا اتفاق افتاده یه گوشی خریدیم جایگزین کردیم فردا کسی میاد کولر درست کنه قوریم لیوانم شکست. یه هفته س تی وی نداریم. ما‌شین سرعت نداره هرمکانیک یه چیزی میگه دخترم تب واسهال داره دندونش درمیاد وامروز فهمیدیم کارت سوخت نیست همه خونه روگشتیم نیس

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

برامنم همچین مشکلای پیش میاد 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
نگرانم خدا کمکمون کنه

اره واقعا

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................

اتفاقا چند روز پیش ابجیم توستر خرید طفلک هربار باز کرده استفاده کنه یه مشکل پیش اومده سه بار برده عوض کرده تو دوروز بعدش که توش مرغ گذاشته بوده براشام تلوزیونشون دود بلند شده وسوخته خخخخخ یهنی تعریف میکرد به افق رفته بودیم کلا

اتفاقا چند روز پیش ابجیم توستر خرید طفلک هربار باز کرده استفاده کنه یه مشکل پیش اومده سه بار برده عو ...

خیلی ََخته طفلک.. منم ناراحته شوهرمم هرشب هرروز فکرمون م‌شغول یه چیزیه خسته شدیم حس میکنم به هرچی دست بزنیم چه چیزیش میشه

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
خیلی ََخته طفلک.. منم ناراحته شوهرمم هرشب هرروز فکرمون م‌شغول یه چیزیه خسته شدیم حس میکنم به هر ...

اره واقعا خیلی سخته طفلک اون ابجیمم هر چی بخاد بخره یه مشکل داره خودشم میترسه ازبس براش این اتفاق ها میفته