ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 عنوان چقدر دلم گرفته ... 118 بازدید | 8 پست چطور بعضیا تو زندگی به هرچی میخوان میرسن همه چی بر وفق مرادشونه ولی بعضیا از اولشم بدشانسی و بدبیاری دارن به اون چیزی که میخان نمیرسن؟؟سوال شده برام... خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪 1399/03/09 | 00:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدیناا عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1062 همه چی به خود آدم بستگی داره اگه آدم خودش اراده داشته باشه بهترین زندگی رو میتونه برا خودش بسازه
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4941 خب از کجا میدونی ب همه چیز رسیدن؟توی هر زندگی مشکلاتی هس که ب راحتی میتونی طوری تظاهر کنی ک هیچ کس متوجه مشکلت نشه اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 همه چی به خود آدم بستگی داره اگه آدم خودش اراده داشته باشه بهترین زندگی رو میتونه برا خودش بس ... در مورد چیزایی که ادم نقشی تو انتخاب کردنش نداره میگم مثل پدر و مادر شغل پدر بچه دار شدن چطور میشه یه ادم از این نظر همه چیزش اوکی باشه خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 خب از کجا میدونی ب همه چیز رسیدن؟ توی هر زندگی مشکلاتی هس که ب راحتی میتونی طوری تظاهر کنی ک هیچ کس ... میدونم از نزدیکانم دیدم که میگم و میپرسم خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4941 میدونم از نزدیکانم دیدم که میگم و میپرسم پس یعنی میخوای بگی ی عده از ادما هستن ک هیچ مشکلی تو زندگیشون ندارن؟!! اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
آدیناا عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1062 در مورد چیزایی که ادم نقشی تو انتخاب کردنش نداره میگم مثل پدر و مادر شغل پدر بچه دار شدن چطور میشه ی ... دیگه باید با بعضی چیزا کنار بیایهرکسی باشه تو زندگیش ی کمبودی داره حتی همونایی ک تو فکز میکنی خیلی خوشبختن از این قاعده استثنا نیستن
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 پس یعنی میخوای بگی ی عده از ادما هستن ک هیچ مشکلی تو زندگیشون ندارن؟!! اره مطمئنم ندارن خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪