2777
2789
عنوان

دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 41 پست
مگه دست خودشه ؟؟ بومادران بده بخوره هر روز شیرینم نخوره میگن خوبه حتی ممکنه ک درمانش کنه اگه نتیجه ا ...

اره که دسته خودشه داریم فیلم بزنگاه میبینیم شیرینی دیده رفته خرید ۵ تا دانمارکی خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دخترت سلامت باشه چشم حتما بهتون میگم 

دیابت نوع یک با دارو گیاهی و...درمان نمیشه 

نمیخام بترسونمت ولی خیلی خطرناکه چون احتمالا الان یه مدت قندهاش بالاست وتوی دیابت نوع یک قند بالا خون رو اسیدی میکنه ویک اتفاقی تو بدن رخ میده به نام دی کی ای که خیلی خطرناکه واگه دیر درمان رو شروع کنید ممکنه بره تو کما دختر من دو ساعت با کما فاصله داشت 

امشب خیلی مایعات بخوره وچیزهای مثل برنج ونون کمتر بخوره وصبح حتما بره آزمایش بده احتمالا بستری باید بشه 

فقط حتما بعدا با من در تماس باش تا اگه تهران هستید مراکزی رو بهتون معرفی کنم برای اموزش ..

اره که دسته خودشه داریم فیلم بزنگاه میبینیم شیرینی دیده رفته خرید ۵ تا دانمارکی خورده

😂😂 

انشاالله ک برطرف بشه 

من خودم دیابتیم 😞 بومادران بگیر دم کن بخوره من اگه قبل رفتن به دکتر یه ماه مراعات میکردم  و روش های طب سنتی رو میرفتم به نظرم خیلی بهتر بود 

میدونید آخه کسائیکه دیابت دارن چون قند توی سلولهاشون نیست وتوی خون میمونه وسلول انرژی نداره برای همین میل به شیرینی دارن تا اینکه انسولین رو شروع میکنن وتنظیم میشن 

دیابت نوع یک با دارو گیاهی و...درمان نمیشه  نمیخام بترسونمت ولی خیلی خطرناکه چون احتمالا الان ...

اره تهرانم .چکار کنم یعنی چی میره تو کما نمیفهمم .خدا خودش کمکم کنه میگرنم داره

اره تهرانم .چکار کنم یعنی چی میره تو کما نمیفهمم .خدا خودش کمکم کنه میگرنم داره

ان شالله که چیزی نیست واخه بعضی مواقع ممکنه در اثر بعضی ویروسها قند بالا بره ودیابت نباشه 

ولی حتما فردا برن آزمایش بدن واگه قندشون بالابود سریع برید یه بیمارستان 

وقتی قند بره بالا خون سمی میشه واکسیزن خون میاد پایین واگه دیر اقدام کنید مریض دچار کما میشه

نگران نباشید فقط امشب یکم مایعات بخوره 

اگه دستگاه تو خونه دارید یدفعه دیگه قندش رو بگیرید