2777
2789
عنوان

مادرشوهر

285 بازدید | 10 پست

سلام دیروز خونه ی مادر شوهر رفتیم.دختر نداره.عوضش با خواهرش مینا خیلی صمیمیه یعنی اونو مثل دخترش میدونه اونم همسن منه.نشسته بودیم بحث وام گرفتن بود برگشت گفت مینا اینا وام گرفتن هم خودش هم شوهرش حدودا100تومن حالا به فکرشونم که چطور میخواد بدن.منم گفتم چطوری نداره که حقوق یکیشونو میدن وام اون یکیو خرج میکنن.(هر دوشون کارمندن خونه و ماشین هم از خودشونه حدودا 400 تومنم دارن خریدو فروش میکنن.اینا دقیق گفتم که نیاز مالی ندارن)اما مادرشوهرم برای خواهرش و بچه اش خیلی خرج میکنه.این حرف من مثل اینکه بهش برخورد یه خورده که نشستیم از بورس بحث کردن و یه مقدار طلا هم که فروخته بود گذاشته بورس گفت دیدین من طلامو که فروختم بعدش قیمتش بالا رفت

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

بعد با حالت کینه ایی به من نگاه کردو گفت هر چی ات اشغاله نصیب ما شده!من احساس کردم به من تیکه انداخت.الان که برگشتیم از اونجا خیلی ناراحتم یعنی فکر که میکنم قلبم درد میگیره که چرا نتونستم و جوابشو ندادم.تو رو خدا بگید چیکار کنم نمیتونم که زنگ بزنم بگم منظورت از ات اشغال من بودم!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد با حالت کینه ایی به من نگاه کردو گفت هر چی ات اشغاله نصیب ما شده!من احساس کردم به من تیکه انداخت ...

به یه ورت بگیر😐😁

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!

اینم اضافه کنم من از پسرش خیلی خیلی سرم.خیلی خوشگلم از پسرش.یعنی همه حتی در و همسایشون تو رو گفتن.حتی فامیلای خودمون همیشه میگن منظکرم اینه ایراد ندارم

نه بخودت نگیر بعدا هروقت حضوری دیدیش ضایع اش کن ولی دنبال این حرف نگیر چون محکومت میکنه ب توهم و کین ...

وای باورتون میشه عصری انقد فکر کردم میخواستم زنگ بزنم بهش بگم خجالت نمیکشی به من میگی ات اشغال.اخه نگم هم میگه نتونست جواب بده .چیکار کنم بابت این توهینش؟

وای باورتون میشه عصری انقد فکر کردم میخواستم زنگ بزنم بهش بگم خجالت نمیکشی به من میگی ات اشغال.اخه ن ...

بعدا بوقتش ی متلک شامل کلمه ات اشغال بهش بنداز یا ب خواهرش جلو. خودش. مث خودش غیرمستقیم 

اخه چیکار کنم از وقتی اومدم غم باد گرفتم انقد آه کشیدم چرا باید بهم بی احترامی کنه

حتي ارزش جواب دادن هم نداره اين حرف ايشون آخه جوابي هم ادم اون موقه نميتونه بگه درنهايت ميشد مثلا بگي اِ چه جالب مامان من  هم همينو ميگه خخخ البته اين شوخيه من باشم كلا خودمو در اين حد كوچيك نميكنم كه جواب اين مهملاتو بدم كلا با ادم اينطوري بحث نكردن خيلي بهتره 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
حتي ارزش جواب دادن هم نداره اين حرف ايشون آخه جوابي هم ادم اون موقه نميتونه بگه درنهايت ميشد مثلا بگ ...

مرسی عزیزم خیلی اروم شدم با حرفاتون