2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 234 پست
هوار هوار یاهوار یارُم میایه

😂😂

هیچکس دیگه باقیه این روزاشم میگذره میره 

واقعی اومدی اما علکی بودی 

دنبال مادیات و آهن و پولی

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسم ای مرگ تو نیایی و من پیر شوم آنقدر زنده بمانم که ز جان سیر شوم

ماییم که یادمون رفته 

واسه کسی مهم نی حالمون بده شه 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
😂😂 هیچکس دیگه باقیه این روزاشم میگذره میره  واقعی اومدی اما علکی بودی  دنبال مادیات و ...

یه دل میگه برم برم

یه دلم میگه نرم نرم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
آبجی به خدا شعر دونیم تخلیه شد دیگه    

خخخخ اوکی منم😂😂

بسه دیگه 😂😂

خوش گذشت فعلا 👌

یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم

ما جاییم که آسمون هست 

ولی واسه پرواز شده بالمون بسته

ما جاییم که آسمون هست  ولی واسه پرواز شده بالمون بسته

هالالالای لالای لالا لای لای

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
هالالالای لالای لالا لای لای

😂😂😂