2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 234 پست
دلم گرفته ای هم نفس پرم شکست تو این قفس

سلطان قلبم تو هستی تو هستی 

دروازه های دلم رو شکستی 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
واسه عشق تو میدم قلبمو به چه آسونی می شم زندونی

یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب منو میبره کوچه به کوچه

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای تو روح اون تتلو  با این خوندنش  من ک هیچی نفهمیدم  تو اینارو گوش میکنی  چ ...

😂 بعضی اهنگاش قشنگه به نظرم

این آهنگشم دوست دارم مفهمومیه 👌👌😂

یادم اید روز باران، گردش یک روز شیرین

😊

نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو توروبه خدا

یادم اید روز باران، گردش یک روز شیرین

نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو تو رو به خدا این اداها چی چیه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
😊 نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو توروبه خدا

عه چه با هم   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
زان چهره مشعشع تابانم ارزوست

تازه شروع زندگیمونه 

باز ماجراهاییی منتظرمونه