2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 234 پست
وه ک قیامت است این قامت راست با سرو نباشد

دریا بغلم کن بغلم کن که شدم تنها 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز باران با ترانه با گوهرهای فراوان می‌زند بر بام خانه

هرچی میریم جلو خراب تر میشیم 

نمیدونیم به کی باید جواب پس بدیم 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
عههههههههه😂😂 فکر کردم ی چی زدی  په آرمین ی چی زده تو نزدی 😆😆

اره به خدا 😂😂😂

دل ای دل تو خریداری نداری، افسون شدی و یاری نداری

یه لحظه نگام کن 

دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن 

ی روز خوب میاد  ک ما همو نکشیم  ب هم نگا بد نکنیم 😉😉

من واسم قسم مرد آقام مرد ننم مرد 

من واسم زنم مرد حتی زنجیره گردنم مرد 

تتلو خونده به خدا😂😂🤦‍♀️

نرو دل من ب بودنت خوشه

هربار این در و محکم نبند نرو 

من واسم قسم مرد آقام مرد ننم مرد  من واسم زنم مرد حتی زنجیره گردنم مرد  تتلو خونده ...

دلم گرفته ای هم نفس

پرم شکست تو این قفس

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
هربار این در و محکم نبند نرو 

واسه عشق تو میدم قلبمو به چه آسونی می شم زندونی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
من واسم قسم مرد آقام مرد ننم مرد  من واسم زنم مرد حتی زنجیره گردنم مرد  تتلو خونده ...

ای تو روح اون تتلو 

با این خوندنش 

من ک هیچی نفهمیدم 

تو اینارو گوش میکنی 

چطو تا حالا بستری نشدی ی جایی 🤔🤔😂😂😋