2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 234 پست
با آ، آهای خوشکل عاشق، آهای عمر دقایق

قسم وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادره من مادره من تو یاری و یاورمن

نه نرو تنهام نزار من عاشقتم دیوونه وار

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
مادره من مادره من تو یاری و یاورمن

نبسته ام به کس دل

نبسته کس به من دل

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

تو رفتی از پیشم...دنیامو غم برداشت...برداشت ما از عشق...باهم تفاوت داشت

تو فکر یک سقفم ...یه سقف رویایی .. یه سقف برای ما 

حتی مقوایی

میریزه بهم انگار همه چی صورتت که میوفته یادم..  چیزی نمونده واسم عمرو جونو همرو پای تو دادم..& ...

من برعکس همه پشت خنده هام غمه تو برعکس منی 

مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست

تنها نزار این دیوونه رو

خالی نکن تو این خونه رو