2777
2789
عنوان

دعوا کردم

154 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امروز بابت دوسال بیمه ای که مدیرم بابتش پولی پرداخت نکرده و حقوق کمم با هاش بحثم شد و گفت ناراحتی کار نکن گفتم باشه کار نمیکنم آمدم بیرون حالا میترسم برند پرداخت کنند وترک کار بزنن چکارکنم به نفع من بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت

اره اول باید برم بیمه یا قانون کار همه بهم می‌کند مدیر اگه بره ترک کارت بزنه دستت جایی بند ن با هشت ساعت کاری به من ۵۰۰میداد نقدا ولی من از لیست حقوق عکس دارم

چه بی وجدان! شرکت خصوصی؟

اره باهام قرار داد نیستند ولی امضاهام پای دفاترهست حالا واسطه فرستاده تو دختر مایی برگرد من اگه دخترتونم حقوق درست می‌دادید بیمه می‌کردید 

منم کارمند شرکت خصوصیم مدیرم خانونه، یعنی هرچی از عقده ای بودنش بگم کم گفتم از اونایی که مخ رئیس هیئت مدیره رو زده یه شبه افتاده تو پول، با ۶سال سابقه کار حقوقم هنوز قانون کارم نیس و کلی سختیای دیگه اعتراضم کنیم میگه بسلامت راحت

اره باهام قرار داد نیستند ولی امضاهام پای دفاترهست حالا واسطه فرستاده تو دختر مایی برگرد من اگه دختر ...

ترسیده دیگه! بنظرم شرط بذار حقوقتو بالا ببره و بیمه کنه با یه مشاور حقوقی هم مشورت کن قبلش

منم کارمند شرکت خصوصیم مدیرم خانونه، یعنی هرچی از عقده ای بودنش بگم کم گفتم از اونایی که مخ رئیس هیئ ...

منم  هشت ساعت میرفتم تا امروز بی احترامی نکرده بودم بی احترامی بهم شد ولی دوسال پول بیمه من ندادند اسکلم کردند هی می‌کند تو عزیری تو دختر مایی نگران نباش نترس میریزیم امروز جدی حرف زدم پایکوبی کردم ترش کرد دعوامون شد