سلام دوستان امروز بابت دوسال بیمه ای که مدیرم بابتش پولی پرداخت نکرده و حقوق کمم با هاش بحثم شد و گفت ناراحتی کار نکن گفتم باشه کار نمیکنم آمدم بیرون حالا میترسم برند پرداخت کنند وترک کار بزنن چکارکنم به نفع من بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اول باید برم بیمه یا قانون کار همه بهم میکند مدیر اگه بره ترک کارت بزنه دستت جایی بند ن با هشت ساعت کاری به من ۵۰۰میداد نقدا ولی من از لیست حقوق عکس دارم
منم کارمند شرکت خصوصیم مدیرم خانونه، یعنی هرچی از عقده ای بودنش بگم کم گفتم از اونایی که مخ رئیس هیئت مدیره رو زده یه شبه افتاده تو پول، با ۶سال سابقه کار حقوقم هنوز قانون کارم نیس و کلی سختیای دیگه اعتراضم کنیم میگه بسلامت راحت
منم کارمند شرکت خصوصیم مدیرم خانونه، یعنی هرچی از عقده ای بودنش بگم کم گفتم از اونایی که مخ رئیس هیئ ...
منم هشت ساعت میرفتم تا امروز بی احترامی نکرده بودم بی احترامی بهم شد ولی دوسال پول بیمه من ندادند اسکلم کردند هی میکند تو عزیری تو دختر مایی نگران نباش نترس میریزیم امروز جدی حرف زدم پایکوبی کردم ترش کرد دعوامون شد