دخترم چهارماه و نیمه.از یه ماهگی که بردمش دکتر دیگه برای چکاپ و قد و وزن و .... نبردمش دکتر به خاطر کرونا. خانه بهداشتم فقط واکسن زده. به نظرتون لازمه ببرمش؟
قدشو که خودت میتونی بگیری وزنشم اگه به ظاهر کم وزن میاد و تو خونه وزنه نداری با اصول کااااااامل بهداشتی ببر یه سر پا وزن کن بیار
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
وزن و قدشو میگیرم خودم خوبه اما اون اوایل گفتن سوراخ های قلبش هنوز بسته نشده برای اون نگرانم
برا پسر بزرگ منم حدود یه سالگیش گفتن بیار برا سونو قلب رفتم مشکلی نبود خدا روشکر میتونی یه دکتر قلب ببری خیالت جمع بشه به قول حریر چی باید به زندگی با کرونا عادت کنیم
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱