2777
2789
عنوان

بی بی چک نواری مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 33 پست
وااای نه خدا نکنه دختر بزرکم ۳سالشه کوچیکه ۴ماه الانم باز‌حامله باشم ابروم رفته

چرا خب یه روش پیشگیری مطمئن انتخاب نمیکنی؟

اینجوری همش حامله میشیا نمیتونی هم سقط کنی گناه داره بچه

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک تون را بعد موعد زده باشی مارک معتبر و توی چند دقیقه اول جوابش درسته

من عقدی هسم.. هرچی گرمی هم هست خوردم زعفرون دم کرده جعفری نبات داغ 300تاطناب زدم بیبی هم دوبار زدم منفی بود ولی لامصب نمیا دردش هم ندارم بنظرت بخاطرقرص راکوتان میشه براجوش صورتم میخورم

خدایاشکرت ❤️
بخدا طبیعیه بوده من فکر نمیکردم بکیره

چرا عزیزم میگیره بعد زایمان ۹۰درصد میگیره دیگه اینم که خدا داده ولی بعد این زایمانت حتما قرصی کاندومی چیزی استفاده کن به طبیعی اعتماد نکن اصلا وگرنه همینجوری پشت هم حامله میشیا

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
چرا عزیزم میگیره بعد زایمان ۹۰درصد میگیره دیگه اینم که خدا داده ولی بعد این زایمانت حتما قرصی کاندوم ...

سقط میکنم بخدا توانایی ندارم‌دوتا سزارین پشت سرهم ذاشتم زانوهام تق تق صدا میده‌عز طرفی میترسم واسه بچه هام. چ خاکی کنم

انشاالله ک شما هستی فدات توام‌دعا کن من نباشم

شما ک هسی برو خداروشکر کن کاش من الان باردار باشم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره