2777
2789
عنوان

موفقیت یا کنکور مسئله این است

272 بازدید | 14 پست

سلام دوستان به نظر شما رفتن به کلاس کنکور در سال دوازدهم چقدر حیاتیه؟ و رفتن یا نرفتنش چه معایب و مزایایی داره؟

مثلا از نظر من رفتن به کلاس کنکور باعث یادگیری تکنینک های کنکوری شده و از طرفی با توجه به ترافیک خیابون ها و ... وقت گیر هم هست

لطفا نظر بدید ممنونم

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....

من سال کنکورم کلاس نرفتم اصلا.کلاس های عمومی مدرسه رو هم شرکت نمیکردم درسنامه کتابای جامع رو میخوندم و تست میزدم رتبم هم شد 1070 و پزشکی پردیس اصفهان قبول شدم .

فقط طلاق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه بلدی درسارو کلاس نرو و بشین خودت تست بزن.تو کلاس کنکور میخوان ده تا تست برسی کنن مثلا و نکته هاشو بگن ولی وقتی خودت کار کنی میتونی کلی نکته یاد بگیری از تست ها.خودت تو خونه زیاد تست بزن

چرا انلاین نمبری؟همون مدرسا که قوی ان تو موسسات انلاین مثل تاملند و کلاسینو هستن...مثلا شیمی ایتاد بابایی تاملند...یا زیست اشکان هاشمی موسسه رایان...اکثر استادای عالی رو دارن هزینشون هم  تاجایی ک میدونم از  حضوری کمتره  وقتت هم گرفته نمیشه

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
چرا انلاین نمبری؟همون مدرسا که قوی ان تو موسسات انلاین مثل تاملند و کلاسینو هستن...مثلا شیمی ایتاد ب ...

الان به خاطر کرونا انلاین شدن یا همیشه انلاینن؟

به نظرم خوبه ولی نباشه هم مشکلی نیست الان دی وی دی ها هست راحت تو خونه میبینی

آره ولی ممکنه تنبلی کنه فرد ، ولی کلاس اجبار

دی وی دی خوب شما چی میشناسین؟

من سال کنکورم کلاس نرفتم اصلا.کلاس های عمومی مدرسه رو هم شرکت نمیکردم درسنامه کتابای جامع رو میخوندم ...

چه عالی ،گلم موفق باشی 

ممنون از راهنمایت

الان به خاطر کرونا انلاین شدن یا همیشه انلاینن؟

نه  قبل از کرونا هم انلاین بودن..یکی دوساله که هستن ولی  خیلی باکیفیته  و اساتید خوبی دارن...از dvdخیلی بهتره چون  اینجوری دقیقا حس سرکلاس رفتنو داری تکالیف داری امتحان میگیرن و  خوبه خلاصه... سوالی هم داری میتونی بپرسی تو کلاسشون...ولیdvdاین امکاناتو که نداره تازه ادم ممکنه تنبلی هم بکنه...اینا از دی وی دی خیلی بهتره

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
ببین اگه بلدی درسارو کلاس نرو و بشین خودت تست بزن.تو کلاس کنکور میخوان ده تا تست برسی کنن مثلا و نکت ...

دقیقا ممنون عزیزم مفید بود خیلی

اصلا حیاتی نیست خیلی مدارس کلاس کنکور میزارن خودشون 

اشنا دارم بدون سهمیه بدون کلاس کنکور و حتی مدرسه هم نمیزاشته الان داره مکانیک شهید بهشتی بخونه اونم فقط از کتاب تست استفاده کرد ن سی دی و...