2777
2789

بچه ها من هفته ۲۶ هستم.

طول سرویکسم۲۹.از پریروز حس میکنم حرکات بچم زیر دلم.از صبح هم انگار خودشو هی میکوبه زیردلم و به واژنم ضربه میزنه و یک حس خالی شدن زیر دل دارم.اما درد و...ندارم.دکترمم نیست.همش فکر میکنم الان بدنیا میاد😭استراحت مطلقم.نمیدونم چیکار کنم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

عزیزم ب نظرم خیلی غیرطبیعی نیس  ولی اگه نگرانی خوب میشد میرفتی ی بیمارستان

بیمارستان شهر ما خیلی ضعیف.اون هفته داشتن منو میبردن اتاق عمل

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان شهر ما خیلی ضعیف.اون هفته داشتن منو میبردن اتاق عمل

😐😐😐

بمون شنبه برو پیش متخصص خودت 

بچه منم گاهی اون پایین لگد میزد ... استراحت کن ... هیچی نمیشه گلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
😐😐😐 بمون شنبه برو پیش متخصص خودت  بچه منم گاهی اون پایین لگد میزد ... استراحت کن ... هیچی ...

هفته چند هستید؟یعنی طوری که فکر میکنید میخوره به واژنتون؟

من الان 37 هفته رو پر میکنم 

اره عزیرم ... گاهی هم حرکتشو تو لگنم احساس میکنم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

گلم منم همین مشکلو داشتم به پهلو بخواب زیر پاهات چند تا بالشت یا يه چيزی که بلند باشه بزار حتی شب میره بالا دختر من اومده بود تو کانال زایمان با همین روش سر موقع دنیا اومد

من الان 37 هفته رو پر میکنم  اره عزیرم ... گاهی هم حرکتشو تو لگنم احساس میکنم

خب شما وقت زایمانتون

گلم منم همین مشکلو داشتم به پهلو بخواب زیر پاهات چند تا بالشت یا يه چيزی که بلند باشه بزار حتی شب می ...

جدی؟

اون هفته ها حس میکردم حرکاتشو اون پایین عزیرم  انقد میچرخه اون تو ... فسقلی های شیطون

من که دیوونه شدم از استرس.شغلمو بخاطر این بچه از دست دادم.حوصله هیچکسو ندارم.فقط کارم شده گریه و دعا

2790
2778
2791
2779
2792