2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان ميتركي

برو تاپيك اخر ني ني يار ٥ نگا كن

🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4441938&slug=دستگاه-ضدعفونی-کننده-دست-از-بین-برنده-کرونا-ویروس&postId=138728379

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

خانه ی پدری داس گردن نحیف و خون قرمز به خاطر یک عشق

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بعد از اون هم کلی رومیناهای دیگه هم رو شد داستان هاشون 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

فقط دلم ازاین میسوزه که حتی پسره مشکیم نپوشیده...

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
2790
2778
2791
2779
2792