ieli مدیر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 1125 عنوان بیبیچک | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 50 پست بیبیچکم سریع حاله انداخت ولی تو عکس نمیوفتم خودم قشنگ میبینمش😍😍 1399/03/08 | 15:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 آره ولی یک ماهه اقدام کردم به این زودی البته بچه دومم است والا منم رو ۵..۶ ماه حساب کرده بودم ولی ماه دوم باردار شدم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 قبل لکه چند روز قبلش پهلوم یک هویی خیلی درد گرفت که نفسم رفت باز چند روز بعد پهلوی دیگم اصلا عادی نب ... اتفاقا منم حوالی تخمک گذاریم که قبلش اقدام داشتم همین دردی که میگیو به پهلوی چپم داشتم یک شب و خوب شد یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
misakbary عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 220 والا منم رو ۵..۶ ماه حساب کرده بودم ولی ماه دوم باردار شدم نمی دونم هر چی خیره پیش بیاد
misakbary عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 220 اتفاقا منم حوالی تخمک گذاریم که قبلش اقدام داشتم همین دردی که میگیو به پهلوی چپم داشتم یک شب و خوب ش ... نه مدت در حد شاید یک دقیقه یک هویی گرفت دردش خیلی بود نفسم رفت باز چند روز بعد پهلوی دیگم وبعداز چند روز لکه قهوه ای
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 نه مدت در حد شاید یک دقیقه یک هویی گرفت دردش خیلی بود نفسم رفت باز چند روز بعد پهلوی دیگم وبعداز چند ... توکل به خداانشاالله هر چه زودتر تاپیک بی بی مثبت و بارداریتو بزنی😊 یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
misakbary عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 220 حالا داروخانه باز بشه میرم میگیرم همسرم نمی دونه بزار ببینم چجوریه اگه نبودم که رازیانه می خورم پریود شم
misakbary عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 220 توکل به خدا انشاالله هر چه زودتر تاپیک بی بی مثبت و بارداریتو بزنی😊 انشالله 😍😍😍☺️☺️☺️☺️
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 حالا داروخانه باز بشه میرم میگیرم همسرم نمی دونه بزار ببینم چجوریه اگه نبودم که رازیانه می خورم پریو ... مگه از موعدت گذشته؟صبر کن رازیانه نخور بعضیا بی بی و آز دیر براشون مثبت میشه یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
صبح_برفی_77 عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 11549 اهوم حالخ من تو عکس کمرنگ تفتاد یکم ازین پرنگ تره میدونم برا منم همینطوری شد الکی دلتو خوش نکن با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
ieli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 1125 میدونم برا منم همینطوری شد الکی دلتو خوش نکن علایم داشتی؟
ieli مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 1125 میدونم برا منم همینطوری شد الکی دلتو خوش نکن همه مثل هم ک نیستن
misakbary عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 220 مگه از موعدت گذشته؟ صبر کن رازیانه نخور بعضیا بی بی و آز دیر براشون مثبت میشه نمی دونم بازم ولی فعلا رازیانه نمی خورم
misakbary عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 220 نمی دونم بازم ولی فعلا رازیانه نمی خورم نه هنوز دیروز موعدم بود چون قبلش لکه قهوه ای با خونی دیدم شک کردم
صبح_برفی_77 عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 11549 همه مثل هم ک نیستن اینجا همه به من گفتن مبارکه مبارکه دلمو خوش کردم وقتی آز دادم منفی شد از ناراحتی استخونام میلرزید. گفتم دلخوش نباشی ک مثل من نشی با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂