اخه من خیلی نا ارومم مطمعنم نیم ساعتم طاقت نمیارم سرمو نچرخونم 😑
منم کلی حرف زدم و سرمو چرخوندم اما خیلی بهم سرم زده بودن همه مواد بی حسی از تنم رفت خخخ
ولی یه چیز بهت بگم،اون چیزی رو انتخاب کن که بهت حس خوب میده،اگه با بیهوشی راضی تری،شک نکن،بیهوشی رو انتخاب کن،فوقش برا بعدش هم پمپ درد میگیری
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
منم کلی حرف زدم و سرمو چرخوندم اما خیلی بهم سرم زده بودن همه مواد بی حسی از تنم رفت خخخ ولی یه چیز ...
نمیدونم شاید اخه من بی تجربه م و اشتباه انتخاب کنم دوسدارم چیزیو انتخاب کنم که بهتر باشه و مهم ترینش دوسدارم همون لحظه بچمو ببینم😍😍😍
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
منم کلی حرف زدم و سرمو چرخوندم اما خیلی بهم سرم زده بودن همه مواد بی حسی از تنم رفت خخخ ولی یه چیز ...
با دکترم حرف میزنم راجبش ببینم نظرش چیه
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نمیدونم شاید اخه من بی تجربه م و اشتباه انتخاب کنم دوسدارم چیزیو انتخاب کنم که بهتر باشه و مهم ...
وای وای هر چی ازون لحظه بگم کم گفتم،فقط به پرستاره بگو زود بچه رو نبره،از اول تاکید کن میخوام خوب بوسش کنم ،آخه لحظه اول پرستاره باید کمکت کنه بغلت بزاره بچه رو
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وای وای هر چی ازون لحظه بگم کم گفتم،فقط به پرستاره بگو زود بچه رو نبره،از اول تاکید کن میخوام خوب ب ...
دختر میترسم مثل تو فیلما بچهم دنیا بیاد کریه نکنه سکته میکنم 😢😢میگم از به طرفم بزار بیهوش باشم وکرنه از استرس میمیرم
والا من نداشتم،اما گفتن مخدره،هر وقت درد داشتی یه دکمه فشار میدی،میره تو سرم دردت زود خوب میشه
وای اینقدر خوبه..من زایمان اولم اوردن گذاشتنش سر سینم مک میزد ولی دومی پی پی کرده بود زود بردنش ک ب ...
اره حس قشنگیه ببینیش😍
با اینکه کاملا هوشیار بودم چیزی حس نکردم فقط حس کردم شکمم خیس شد که اون موقعه داشتن پاره میکردن شکممو گفتم چی شد صدای گریه پسرمو شنیدم بعدشم پسرمو آوردن بغلم ،کلا یه ربع طول کشید ،البته من دکترم خیلی عالی بودن،فیلمشو دارم به راحتی آب خوردن بچه رو میاره بیرون
والا من نداشتم،اما گفتن مخدره،هر وقت درد داشتی یه دکمه فشار میدی،میره تو سرم دردت زود خوب میشه
من پمپ درد داشتم واسه یع عمل دیگه یه شیشه بود مثل شیشه ی شربت که سرم و بهش وصل کردن وارد خون میشه گفتن پمپ درده
دختر میترسم مثل تو فیلما بچهم دنیا بیاد کریه نکنه سکته میکنم 😢😢میگم از به طرفم بزار بیهوش باشم وکر ...
خخخخ نه اون لحظه اول یه گریه کوچولو میکنه بعد خوابش میاد،رو بغل مادرش تازه آرومه آرومه خخخخ
اصلا فرق ندارد بالاخره از بئهوشی هم در بیای اولین بار ببینید ذوق زده میشی دیگه،هیچ فرقی نداره
خخخخ نه اون لحظه اول یه گریه کوچولو میکنه بعد خوابش میاد،رو بغل مادرش تازه آرومه آرومه خخخخ اصلا ف ...
وای کی این سه ماه بگذره من بغلش کنم😍😍😍لحظه شماری میکنم شده آرزوی زندگیم فقط همین