2777
2789
آلورا . روغن آرگان . گلاب . سرکه سیب همشواستفاده کردم جواب نداد

منم همه رو امتحان کردم تا یه مدت خوبه باز برمیگرده ب حالت قبل ولی یکی بهم شیرخشک نان رو پیشنهاد داد گفت حتما جواب میده هنوز امتحان نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا ندارم من توروخدا اینجا بگین

عزیزم محصولات رو باید چک کنید و عکس پوستتونو ارسال کنید

تا محصول مرتبط براتون ارسال بشه

👑هرمشکل پوستی و چاقی ولاغری و... دارید به من درخاست بدید کمکتون میکنم 👑بدون واسطه خرید کنید💞محصولات صد در صد اصل و گیاهی 💞نمایندگی فروش در 170کشور جهاان
یعنی بزنم رو صورتم شیرخشک نیدو داربم قبوله؟

به صورت ماسک خمیری دربیار بزار رو صورتت شنیدم لک جوشو میبره صورتو پر میکنه اونی که بهم گفت تضمین کرد که بعداز یه ماه استفاده جواب میگیرم

من از بچگی درگیر کک و مک بودم بعد پریودم اونا رفع شدن ولی ب شدن جوش میزدم دکتر بار ها رفتم ولی خوب نشد کلا اعتماد ب نفس همه روحیاتم ب هم میریخت از قیافن خجالت میکشیدم با اینکه از بیشتر دوستام خوشگل و سفید تر بودم اما جوشا کلا زیبایی منو از بین برد بعد چند ماه قبل رفتن زالو درمانی کلا صورتم سفید و خوب شد😍  اما الان جای جوشام میزنه تو ذوقم