اگه زنی از لحاظ عاطفی و جنسیو مالی از سمت شوهرش ساپورت نشه و بارها و بارها ب شوهرش خواسته هاشو بگه ولی شوهرش اعتنا نکنه باید چیکار کنه ؟در ضمن شوهر هم طلاقش نمیده ...اگه بره خیانت کنه ک مقصر میشه و کار اشتباهی هست ولی خب با شوهر باید چیکار کنه ک نه تلاشی واسه بهتر شدن زندگی میکنه نه طلاق میده
خودش میگه دوسم داره ولی این کلمه رو فقط وقتی منو تو تصمیممم برای طلاق مصمم میبینه میگه تو طول زندگی اصن نمیگه ۹ ساله ازدواج کردم یبار بهم نگفته خوشگل شدی یا چقد خوشگلی در صورتی ک از دید بقیه خوشگلم ..این چ جور دوس داشتنیه ک بیرون میرم ده بار زنگ میزنه خونه هستم زنگ میزنه کی اونجاست صدای کی بود ..اگه گوشیمو جواب ندم میگه رفتی گوه خوری ...دیگه خسته شدم واقعا
خیلی سخته 😔😔😔منم بهش میگم چرا همش سراغشو میگیری ما بچه داریم و اونم متاهله دیگه ،انکار میکنه دروغ ...
من مثلا بخشیدم ولی همیشه با هر حرکتی یادش میفتم حتی تو رابطمون اگه کاری بکنه ک تا حالا نکرده با خودم میگم حتما با اون زنه بوده اینجوری میکرده ..در صورتی ک بعد از فهمیدن خیانتشم کارایی میکرد ک معلوم بود میره پیش زنه ..خیلی سخته واقعا درکت میکنم عزیزم 😔😔
خیلی سخته بدونی تودل و فکر شریک زندگیت بجای تو یکی دیگست ،اونوقته که احساس حقارت میکنی 😔😔😔😔
شما باز بچه داری و بخاطر بچت باید تحمل کنی ولی من بچه ندارم ..خیلی سخته واقعا ..وقتی خیانت میاد وسط فقط باید جداشد اشتباه کردم ک بخشیدم ...ایشاا... شوهرت سرش ب سنگ بخوره و برگرده ب زن و زندگیش برات ارزوی ارامش میکنم دوستم