2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

263 بازدید | 24 پست

واقعا چرا همه فقط پدر  رومینارو مقصر میدونن آشغال اصلی اون بهمنه که با احساس و ابروی دختره بازی کرده اگر نه چرا عکسارو برای پدرش فرستاده؟، بخدا ازین بهمنا کم نیستن که زندگی دخترو سیاه میکنن حالا شاید اونا به قتل نرسیده باشن ولی هزار باز تو زندگی مردن لعنت به این بهمن ها

دقیقا  ولی بازم مقصر خانواده دختره بودن ک با بی توجهیهاشون باعث شدن  دختر بیرون خونه دنبال عشق و محبت بگرده  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسره هم تو مجردی آبرومو جلو بابا مامانم برد. خیلی سال گذشته ولی هرروز لعنتش میکنم. هرکی خوند لعنتش کنه اسمش علیرضا

اگه پدر منم مثل پدر رومینا بود همون بلا ب سرم میومد

من از بچگی هرجا اسم بهمن شنیدم آدم بدی بوده😕

چرا؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

کشتن فرزند به خاطر ابرو ؟ چه توجیحی داره واقعا

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

منم خیلی ناراحت شدم وقتی این داستانو خوندم به نطر منم مقصر اصلی بهمنه خوب آدم وقتی عصبیه حالش دست خودش نیس از یه طرف حرفای بقیه به باباهه فشارآورده از یه طرف عکس فرستادنای بهمن ...مطمینن باباش الان خیلی پشیمونه یه لحظه عصبانیت وناراحتی باعث این اتفاق شده مثل خیلی از قتلای دیگه که عاملش یه لحظه خشم وعصبانیته😔😔

دقیقا  ولی بازم مقصر خانواده دختره بودن ک با بی توجهیهاشون باعث شدن  دختر بیرون خونه دنبال ...

خیلی خونواده ها انقد دغدغه دارن که بچه هاشونو میسپارن به امان خدا..خدا خودش نگهدار بچه هامون باشه از ما که گذشت ما که تباه شدیم رف لااقل ازین به بعد به فکر جگر گوشه هامون باشیم اونا فقط پول نمیخوان توجه و محبتم میخوان که نرن بیرون محبت گدایی کنن از هر گرگ صفتی

دقیقا  ولی بازم مقصر خانواده دختره بودن ک با بی توجهیهاشون باعث شدن  دختر بیرون خونه دنبال ...

البته ک من موضوع رو اصلا نمیدونم چیه

اما همه از رو کمبود توجه نمیرن سمت جنس مخالف ی عده کنجکاون ی عده برا چشم و همچشمی با دوستان ی عده هورموناشون زود میزنه بالا و .......

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

حقی نداشت بکشتش میتونست بزنش حرف نزنه قهر کنه بگه دیگه دخترم نیسی ولی اجازه نداشت زندگی کردنو ازش بگیره کاری کنه دیگه نفس نکشه اون پدر روانیه آشغاله کثافته کاش خدا از پدر بودن محرومش میکرد خدایا به چه کسایی بچه میدی آخه کاش مینداختش بیرون ولی نمیکشتش 😢

منم خیلی ناراحت شدم وقتی این داستانو خوندم به نطر منم مقصر اصلی بهمنه خوب آدم وقتی عصبیه حالش دست خو ...

اخه عزیزم مگ میشه ادم در عصابنیت سر یکیو با داس ببره فوقش یه هول میده یه کشیده میزنه یا اصلا با کمربند میزنه نه اینکه سر بچرو ببره  . اون ازقبل فکراشو کرده بود پدر سنگدل با افکار پوچش

حقی نداشت بکشتش میتونست بزنش حرف نزنه قهر کنه بگه دیگه دخترم نیسی ولی اجازه نداشت زندگی کردنو ازش بگ ...

من همش نگران دخترمم میگم نکنه پدرش  تو بزرگسالی  نتون باهاش درست رفتار کنه 

البته ک من موضوع رو اصلا نمیدونم چیه اما همه از رو کمبود توجه نمیرن سمت جنس مخالف ی عده کنجکاون ی ع ...

اینکه  ادم  دوس داره چشم و همچشمی کنه و اینکه ادم دوس داره خودشا نشون بده ب دیگران فکر میکنی دلیلش چیه  دلیلش اینکه ک شخصیت بچه تو خانوادش درست شکل نگرفته  دلیلش اینه پدر و مادر وقت و زمان و محبت و عشق کافی نریختن ب پای بچشون  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی