2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم

200 بازدید | 6 پست

خواهرم عقده عروسیش تیرماهه من باخواهرم مشکلی ندارم مشکلم با شوهرشه نه بلده احترام بزاره نه بلده درست صحبت کنه منم بخاطرهمین بدم میادشوهرم باهاش رفت و امدکنه نمیخام روی شوهرم منم تاثیربزاره چون به شدت اخلاقای شوهرخواهرم بده به شوهرمم میگم باهاش نگرد زنگ نزن بهش گوش نمیده هرچی میشه میره میزاره کف دست اون خستم کرده بنظرتون چکارکنم دلم نمیخاد رازهای زندگیمو کسی بدونه 

خب چرا گُل ب خودی میزنی پس فردا نمیزاره با ابجیت رفت و آمد کنی ! وقتی بهش میگی با کی نگرد با کی بگرد -_- 

اونم تقابل میکنع خو

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزاره من خودم باهاش رفت و امدنمیکنم 

😮😯😯😯 ابلفضل ینی با خاهرت کات میکنی ؟ اوکی پس رفت و آمد نکن ! تامام

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹
😮😯😯😯 ابلفضل ینی با خاهرت کات میکنی ؟ اوکی پس رفت و آمد نکن ! تامام

نه باو کات چیه ادم‌مگه باخواهر و برادراش کات میکنه باشوهرش رفت و امدنمیکنیم نه باخودش 

نه باو کات چیه ادم‌مگه باخواهر و برادراش کات میکنه باشوهرش رفت و امدنمیکنیم نه باخودش 

شوهرش دیگه بخشی از زندگیش شده بخوای نخوای باید باهاش رو به رو شی