2777
2789
عنوان

فریز کردن تخمک

7513 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها

من تازه از دکتر اومدم و خیلی نگرانم کرد

گفت ذخیره تخمدانت داره کوچیک میشه گفت الان ک ۲۷ سال سن داری تخمدانت مث زنای ۵۰ سالس

گفت باید تخمکتو فریز کنیم و گفت باید بری ازمایشگاه دکتر امجدی ک تو ستارخانه

من میخام بدونم هزینه فریز کردن چقدره و احتمال سقط داره.

و اگ بچه شیراز هستین و مشکل منو داشتین و صاحب بچه شدین کجا رفتین؟

مشگلی نداره هزینشم زیاد نیست شاید حدود 5یا کمتر هزینه آمپول اینا بشه من اگه جای شما باشم طی چنددوره تخمکامو فریز میکنم ..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چطوری؟

بهت دارو هرمونی میدن بعدش که تخمکات بارور شد تخمکاتو با یه عمل بیهوشی میکشن و فریز میکنن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بهت دارو هرمونی میدن بعدش که تخمکات بارور شد تخمکاتو با یه عمل بیهوشی میکشن و فریز میکنن

بعد امکانش هس بعد چند ماه دوباره بخودم منتقل کنن تا باردار بشم؟؟

پس فریز کن گلم ریسک نکن

احتمال سقط هم هس بنظرت؟

بعد مثلا میشه یکیشو الان باردار شم اون یکیشو چند سال بعد؟ هزینش برا چند سال بعد چقدر میشه؟ و اینکه تا چند سال میتونن فریز بمونن؟

بعد امکانش هس بعد چند ماه دوباره بخودم منتقل کنن تا باردار بشم؟؟

با اسپرم همسرت لقاح میدن میشه ivf و جنین های چندروزه میشن تو رحمت میزارن

با اسپرم همسرت لقاح میدن میشه ivf و جنین های چندروزه میشن تو رحمت میزارن

بازم این هزینش جداس از فریز کردن؟

ivf چقدر میشه؟

وای هزینه ها چقدر رفته بالا توی این اوضاع مملکت

بازم این هزینش جداس از فریز کردن؟ ivf چقدر میشه؟ وای هزینه ها چقدر رفته بالا توی این اوضاع مملکت

بله حدود یه 7تومنی میشه..من خودم 2بار انتقال دادم و منفی شد..ماه بعد باید برم برای تخمک کشی و جنین سازی متاسفانه جنین ندارم ..حوصله و پول میخواد