ریحاناااااا مدیر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست بچه هاکسی اینجاکنکوری هست ؟اگه هست توکلاساومشاوره های کنکوری شرکت کرده ؟بنظرتون من که خودم خیلی درس میخونم نیازی دارم اصلا؟برم بهتره یافقط توآزموناشرکت کنم؟واگه کسی میدونه چ رتبه ای برای روانشناسی وحقوق لازمه؟ تعداد رای : 12 نظرسنجی کلاسای کنکورفایده داره؟ بلی 7 58% خیر 5 41% 1399/03/08 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 خب پس نیاز به مشاور داری نه کلاس دنبال یه مشاور خوب باش که تجربه داره نه اینا ک ... اوم پس فقط به برنامه نیازدارم
ریحاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 انگلیسی رو خودت میتونی بنظرم بخونی وایی نه من فقط زبانم مشکل داره عربی وریاضیم خوبه ولی روش تست زنیشامیخام فک کنم
blue_graph عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 اوم پس فقط به برنامه نیازدارم اره من خودم امسال سال دوممه میخوام بدم پارسال هم کلاس میرفتم هم ازمون اما نخوندمو ول کردم امسال تنها فرقی ک کردم یه مشاور گرفتم کلاس ک نمیرم ازمونم پشیمونم واقعا کلی وضعیتم بهتره من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
army78 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 522 وایی نه من فقط زبانم مشکل داره عربی وریاضیم خوبه ولی روش تست زنیشامیخام فک کنم اه خواستی میتونی دیویدی های شهاب اناری رو بگیری مشکلت حل میشه نمیدونم از کجا پیدات شد توجاییکه همه چی دراماتیک باشه. فکرشم نمی کردم بشه باتو. رابطمون انقدر رمانتیک باشه. اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم
ریحاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 اره من خودم امسال سال دوممه میخوام بدم پارسال هم کلاس میرفتم هم ازمون اما نخوندمو ول کردم&nbs ... یعنی فقط مشاوره داری
blue_graph عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 یعنی فقط مشاوره داری مشاور دارم ازمونم ثبت نام کردم قلمچی ولی ازمونو خیلی پشیمونم من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
ریحاناااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 مشاور دارم ازمونم ثبت نام کردم قلمچی ولی ازمونو خیلی پشیمونم چرا؟
blue_graph عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 747 چرا؟ چون بودجه بندیش چرته مجبوری خودتو هماهنگ کنی کلابلغور میکنی نرسی ام اعصاب خوردیه درصورتی که خودت میتونی سوالاشو بگیری حل کنی الکی پولم ندی دوم اینکه پشتیبانااااش واااای یه مشت رومخن کلا هیچ فایده ای ندارن زرت زرتمزنگ میزنن مجبوری پول پشتیبانم بدی من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻