2777
2789
خوش بحالت ماهیانه یا روزی

حقوق همسرم دست خودمه میگه هرموقع لازم داشتی بردار.یه ماهیانه میده.یه ده روزیکبارهم میده.هرموقع هم هرچی بخوام برام میگیره

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازش نمیگیرم یه حساب دارم هر ماه حقوقشو تمام و کمال واریز میکنه تو حسابم و من هر چی بخوام خرج میکنم و اگه یه موقع پول لازم باشه من براش انتقال میدم تو کارتش

البته چون حسابم قدیمیه و سودش خوبه این کارو میکنه که یه چیزی بیاد رو پولش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
رمز موفقیتت چی بوده

رمزموفقیت به همسربستگی داره همسرم خ خوبه منم ازایشون یادگرفتم که خوب باشم درکش میکنم بهش احترام میذارم 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم