2777
2789
عنوان

ی چی بگین ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با جرف ما چیزی درست نمیشه .باید انگیزش پیدا بشه...حالا چی به نظرت انگیزشو توت قوی میکنه؟

پوست 

خخخخ 

روش حساسم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

میدونستی سیگار برای پوست چقدر ضرر داره؟😁دلیل کافیی نیست؟

این کاربر کمکت میکنه😍

@اوپرا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
من مثل شما تعجب میکنم ولی ترسیدم چیزی بگم بریزن سرم

چرا تعجب .اگرم چیز بدی باشه چرا فقط مردا حق داشته باشن انجام بدن .زنا هم به همون اندازه حق دارن .شکر خدا مد نشده وگرنه خیلی ادمای بیشتری میکشیدن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
میدونستی سیگار برای پوست چقدر ضرر داره؟😁دلیل کافیی نیست؟ این کاربر کمکت میکنه😍 @اوپرا

ای بابا 😐😐😑😑

تگم خراب شده دوباره خودت تگشون کن

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خیلی دلم میخواست با یه خانم ک سیگار میکشه حرف بزنم؟اولین بار چی باعث شد برین طرفش؟چون احساس ارامش می ...

اره خوب اون وقتا خیلی بچه بودم اولین بار فک کنم تو چهارده سالگی بعد دیگع نکشیدم تا 17 سالگی رفتم قلیون و اینا … .

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
عشقم همش میگع کاری نکن بخاطرت سیگارو ترک کنم بعد باز بخاطر تو پاکت پاکت سیگار بکشم🤦🏻‍♀️😔 رو ...

کلا حرف شنویی داش قانعش کردم سیگارشو نصف میکردم ک چیزه خوبی نیس میگفم ضعیفت میکنه بعدش بچمون نمیادا😐💔

ازینجور چیزا قشنگ گذاش کنار.. 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی