من هروقت یه خانوم میگه سیگار میکشم تعجب میکنم اصن برام غیر باوره که زن سیگار بکشه😐تا حالا ندیدم یه زن سیگار بکشه.ما حتی تو خونواده و فامیلامون اقایونمون سیگار نمیکشن چه برسه به زن.
هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم... ممنونم ازتون💓
با جرف ما چیزی درست نمیشه .باید انگیزش پیدا بشه...حالا چی به نظرت انگیزشو توت قوی میکنه؟
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
برای ریه ات ضرر داره برای قلبت یکی از آشناها سیگار میکشید براش فی لتر سیگار خریدن که مثلا حجم جرم دود و کم کنه اون و گذاشت رو سیگارش با اون کشید دید اون فی لتر با یه سیگار چقدر سیاه شد گفت وقتی این و اینطوری میکنه وای به حال ریه و قلب من دیگه کلا بی خیال شد
فکر کن می ارزه چنددقیقه لذت سیگار به یک عمر مشکل ریه
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
خیلی دلم میخواست با یه خانم ک سیگار میکشه حرف بزنم؟اولین بار چی باعث شد برین طرفش؟چون احساس ارامش میده دوست دارین؟
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم