2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش مردمم رعایت میکردن و جز در مواقع ضروری بیرون نمیومدن 😥

وقتی خانواده خودم رعایت نمیکنن دیگه از بقیه چ انتظاری دارم؟ کافیه بهشون حرفی بزنم بلافاصله دعوا میشه..... 

خدایی تو این مورد مسئول مقصر نیست

واقعا؟؟؟؟ 

اینکه ورودی خروجی های شهر رو باز گزاشتن تقصیر مردم؟ 

اینکه دانش اموزارومجبورکردن حضوری امتحان بدن تقصیر مردم؟؟ 

اینکه معلمارومجبورکردن بیان سرکار تقصیر مردم؟؟ 

اینکه مساجد و زیارتگاه هارو بازکردن تقصیر مردم؟؟ 

اینکه کارمندای اداری رو مجبور کردن بیان سرکار تقصیر مردم؟؟؟ 

اینکه گفتن از 17خرداد خوابگاه ها باز میشه تقصیر مردم؟؟؟؟؟؟ 

سلام‌ به نظر من یه جوی راه افتاده همش میگن‌ تو خونه بمونید یه خورده فکر کنید از اسفند تا حالا همش تو خونه موندیم البته من خودم از اردیبهشت دیگه همه جا رفتم مگه عملا ممکنه تا آخر سال شایدم تا سال بعدش تو قرنطینه بمونیم من خودم یه سری چیزها رو رعایت می کنم بقیه اش هم توکل به خدا 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
وقتی خانواده خودم رعایت نمیکنن دیگه از بقیه چ انتظاری دارم؟ کافیه بهشون حرفی بزنم بلافاصله دعوا میشه ...

مسئولین تقصیرشون اینه که وقتی دیذن مردم رعایت نمیکنن به تعطیلی ها ادامه ندادن. وقتی تالار و رستوران و .... مثل اینا باز بشه دیگه معلومه دیگه . هیچکی رعایت نمیکنه همین نی نی سایت وقتی میگم رعایت کنید میگن تو که هرروز توی بازار و کوچه ای چرا میگی؟ باور نمیکنن من سه ماه و نیمه حتی طبقه پایین خونه مامانم نرفتم

**اللهم عجل لولیک الفرج**
سلام‌ به نظر من یه جوی راه افتاده همش میگن‌ تو خونه بمونید یه خورده فکر کنید از اسفند تا حالا همش تو ...

شهر ما تا اسفند فقط 30 تا مبتلا داشت. اما اینقدر این مسئولین اززیرکاردررفتن و جاده هارو باز گزاشتن ک درعرض یه ماه هزارتایی شد

واقعا؟؟؟؟  اینکه ورودی خروجی های شهر رو باز گزاشتن تقصیر مردم؟  اینکه دانش اموزارومجبورک ...

کدوم کشوری سه ماه قرنطینه شده؟؟

کدوم کشوری ورودی و خروجی هاش بستس؟

کدوم کشوری امار کروناش کمه؟؟؟

مگه شمال و نبستن مردم به مامورا حمله ور شدن سربازای مردمو کشتن 

اره جدا 

به بعضیا باید گفت چخه چخه سگ هارررر
مشکل از فرهنگه مردمه .

نه اتفاقا مشکل از دولت. تو عربستان هم مردم میومدن بیرون اما دولت به نیروی انتظامی دستورداده بود ک توشهربگردن وهرکی میاد بیرون دستگیر کنن. اونجا فقط در موارد ضروری میتونستی بیرون بیای اونم بااجازه پلیس 

عزیزم قرنطینه ۳ماهه کارایران نبود..بااین اقتصاد فلجش..اونوقت مردم ازگشنگی میمردن..اینجاکشش نداره برای ۳ماه قرنطینه شدن..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شهر ما تا اسفند فقط 30 تا مبتلا داشت. اما اینقدر این مسئولین اززیرکاردررفتن و جاده هارو باز گزاشتن ک ...

ببین به نظرم  باید کلا همه جا به مدت دوماه کامل قرنطینه بشه بنی بشری نیاد بیرون هرکی هم اومد جریمه بشه در اون صورت شاید از بین بره البته چین اینهمه سخت گیری کرد ظاهرا دوباره داره عود میکنه اونم که نمیشه نترس این بیماری مثل سرما خوردگی هست کشندگیش هم خیلی کم شده رعایت کن به روال عادی زندگیت برگرد بقیه هم به خدا توکل کن قرنطینه معنی نمیده طولانی مدت من کارمندم بالاخره که باید برگردم سر کارم‌ هرچند که از روز اول هم اداره می رفتیم آدم مریض میشه تا کی نره دکتر من خودم برای قلبم می خواستم برم دکتر دست نگه داشته بودم ولی دیدم تمام نمیشه دیگه می خوام برم آدم خرید داره و غیره نمیشه که چند سال تو خونه حبس بمونیم 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت