2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 67 پست
دوسش نداشت که باهاش نبود اونم اون حرف شاید از رو عصبانیت زده حرفایی که تو عصبانیت زده میشه رو نباید ...

از اینکه شکست بخورم میترسم

تا حالا دوست پسر هم نداشتم قبل این

چون خانوادمم پشتم نیستن 

ینی گفتن صد در صد مخالفن میترسم

ولی یه نظر دیوانه وار بهتون بدم؟؟؟!!!!😱😎هر موقع بین این که یه کاری رو انجام بدین یا ندین گیر کردین..اون کار و انجامش بدین بعدا حسرتش به دلتون میمونه⁦❤️⁩

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی هست😭

پس خیلی جدی روش فکر کنین چون بعدا ناخوداگاه بقین رو با اون مقایسه میکنید

به نظرم پسر بدی نمیاد اگه دلیل جداییش چیز بدی نباشه اونم مشکلی نیست بچه بودنتونم حتما زود ناراحت میش ...

ممنون که انقدر با حوصله خوندی عزیزم

کاش همون اولش با دختر ه صحبت کرده بودم😭

الان نمیشه نه ؟؟

نظر تو چیه؟

من دختر سطح بالایی هستم

غرورم نزاشت بابام بره با دختر صحبت کنه واسه تحقیق 😭😭

ممنون که انقدر با حوصله خوندی عزیزم کاش همون اولش با دختر ه صحبت کرده بودم😭 الان نمیشه نه ؟؟ نظر ...

نه چرا دیرباشه اصلا به غرورم ربطی نداره با دختره صحبت کنید ببینین چرا جدا شدن و ازش خواهش کنید صادقانه دلیلشو بگه 

ارهر ولی  من فالو نکردمش  اینستا بلد نیستم خیلی

لازم نیست فالوش کنید میتونید دایرکت پیام بدید تو گوگل سرچ کنی یاد میده چطور

به آیدی خود دختره برید اینستا پیداش کنید یه گزینه رو اینستای همه هست بالای صفحه شخص مورد نظر یه سه نقطه هست اونو بزن گزینه ارسال پیام یا send massageهست اونو بزن هر متنی دوست داشتی بفرست واسش