2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 67 پست
میتونم ازتون خواهش کنم اگه وقت کردی تاپیک های عشقمو بخونی نظرتو بدی🙏

از چندمین تاپیکتونو میگید بخونم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم و خوندی  تقریبا مفاهیمش یکیه  هست ولی مفصلش  اون اولا ست ینی چند ماه پیش

الان از اخر دارم میخونم شما خیلی دوسش دارین مطمئنین اگه جواب رد بدین خودتون اذیت نمیشین؟چون خیلی وابسته این؟

چندتا از تاپیکاتون و خوندم حس میکنم خیلی حرفای مردم واستون مهمه و همش زندگیتون و با حرفای این و اون تنظیم میکنید واسه یه بارم شده ببینید دلتون چی میخواد چون من تجربشو دارم کاری انجام دادم که دلم نمیخواست ولی خیلیم موفق بودم ولی همیشه دلم با کاری بود که انجام ندادم و حسرتش با اینکه موفقم همیشه تو دلم هست حالا شما هم فکر کنید ..شما واقعا عاشق پسره هستید؟؟شغل پسره چیه خونوادش درچه سطحن تو تاپیکای قبلی که خودتون ادم معقولی به نظر میاین به نظرم خصوصیاتی که پسرا میخوان و داری

چندتا از تاپیکاتون و خوندم حس میکنم خیلی حرفای مردم واستون مهمه و همش زندگیتون و با حرفای این و اون ...

میدونی 

همش بهم میگه بچه ای 

من نمیدونم چکار کنم 

خسته شدم همش میگه بچه ای

نمیدونم دخترای هم سن و سال من چه جوری ازدواج کردن؟؟

اره حرف دیگران که برام خیلی مهمه 

حست نسبت به اون پسر چیه؟

شغلش مهندس برق

چندتا از تاپیکاتون و خوندم حس میکنم خیلی حرفای مردم واستون مهمه و همش زندگیتون و با حرفای این و اون ...

بابام تنها در صورتی رضایت میداد

که گفت اگه میخوای برای همیشه مجرد بمونی باهاش ازدواج کن 😭

من نمیدونم میتونم کسی دیگه ای و دوست داشته باشم یا نه؟

بابام تنها در صورتی رضایت میداد که گفت اگه میخوای برای همیشه مجرد بمونی باهاش ازدواج کن 😭 من نمید ...

این اخریا وقتی فهمید به بابام چی گفتم 

گفت تو رک هم مثل قبلی فراموش کردم

ینی اونم دوست داشته؟؟؟

الان از اخر دارم میخونم شما خیلی دوسش دارین مطمئنین اگه جواب رد بدین خودتون اذیت نمیشین؟چون خیلی واب ...

سطح خودش بعد نیست خونه داره

حقوق خوب

ولی باباش شاید یک دهم بابای من باشه

هم مالی هم اجتماعی

میدونی  همش بهم میگه بچه ای  من نمیدونم چکار کنم  خسته شدم همش میگه بچه ای نمیدون ...

به نظرم پسر بدی نمیاد اگه دلیل جداییش چیز بدی نباشه اونم مشکلی نیست بچه بودنتونم حتما زود ناراحت میشید برا همون گفته بعد میگین فرداش میاد عذر خواهی میکنه این یکی از دلتیل خوب بودنشه چون هر کسی این خصوصیت و نداره به خصوص مردا نسبت به عذرخواهی گارد دارن

بابام تنها در صورتی رضایت میداد که گفت اگه میخوای برای همیشه مجرد بمونی باهاش ازدواج کن 😭 من نمید ...

اگه اولین عشقتونه فکر نکنم بتونین کاملا فراموش کنید 

این اخریا وقتی فهمید به بابام چی گفتم  گفت تو رک هم مثل قبلی فراموش کردم ینی اونم دوست داشته؟ ...

دوسش نداشت که باهاش نبود اونم اون حرف شاید از رو عصبانیت زده حرفایی که تو عصبانیت زده میشه رو نباید زیاد جدی گرفت

یه سوال داشتم شما قبلا تجربه بدی داشتین که انقدر میترسین؟؟؟یا از اینکه شکست بخورین میترسین؟؟

سطح خودش بعد نیست خونه داره حقوق خوب ولی باباش شاید یک دهم بابای من باشه هم مالی هم اجتماعی

خونواده ها هم سطح هم باشن خوبه ولی مهم پسرس بعد اگه خونوادش از لحاظ اخلاقی مشکل نداشته باشن شما هم از لحاظ ظاهری اونا مشکل نداشته باشین مشکل خاصی پیش نمیاد