2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ چند سالته؟ متاهلی؟

۱۹ . اره باور کن . اگر علاقه باشه و اخلاق ها ب هم دیگه بخوره چرا نباید ازدواج کنم باهاش؟ فرض کن جای اون میر بودی . ب هر دلیلی بعد ۴ ماه عقد جدا میشدی . دیگه حق ازدواج نداشتی؟ گناه داره ب خدا

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
خیلی سخته شما متاهلی؟؟ جای من بودین چه میکردین؟؟

نه متاهل نیستم ولی تو شرایط شما بودم همه میگن که زودتر تموم کن البته دوست نبودم خواستگار بود..حالا شما خیلی طولش دادین یک سال و نیم دوستی واقعا زیاده هرکاری کنید ناراحت میشه فقط باید سعیتونو بکنید کمتر ناراحت بشه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
۱۹ . اره باور کن . اگر علاقه باشه و اخلاق ها ب هم دیگه بخوره چرا نباید ازدواج کنم باهاش؟ فرض کن جای ...

میدونم

خیلی گناه داره

ولی وقت کردی برو تاپیک های  عشقمو بخون 

ببین چه قدر تاوان دارم من میدم

زندگیم نابود شده😭

اووهوم شما نتونستید بپذیرید،؟

نه حالا پسره اگه به دلیل بد نامزدیشو به هم نزده جدی روش فکر کنید؟؟ولی من نسبت به اینجور پسرا بدبینم میگم اگه خوب بود چرا به هم زدن

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
دقیقا چون مخصوصا طرف فامیل

اگر فقط عقده اهمیت نمیدادم . گل بی خار خداست . ولی اگر دلیل بهم زدن عقدش مد نظرشونه فکر کنن درباره حرفاشون . من ی پسری رو میشناسم ک دوبار تا حالا شکست خورده . ی بار عاشق بوده و حتی بعد از بهم زدن دچار جنون آنی شده و رگشو زده بوده . ی بارم بعد مدت ها از اون قضیه با ی دختری نامزد شد دختره کرم ریخت گفت کارت رو ول کن و بهم زد با اینکه قبلش میدونست پسره چیکارست. تو هر دوحالتم دیدم ک واقعا پسره بی تقصیر بود . ولی هرکس بشنوه دوبار شکست خورده اولین فکرش اینه حتما پسره ایرادی داشته . ببین من کراش دارم رو پسره با اینکه خیلی چیزاش متفاوته با من و این مسائلم پیش اومده براش . برو تو خداروشکر کن ک پسره هم دوستت داره و ی طرفه نیست مثل من😞

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
اگر فقط عقده اهمیت نمیدادم . گل بی خار خداست . ولی اگر دلیل بهم زدن عقدش مد نظرشونه فکر کنن درباره ح ...

عزیزم😔

میشه وقت کردی بری تاپیک  های عشقمو بخونی؟؟

چند سالته؟؟

نه حالا پسره اگه به دلیل بد نامزدیشو به هم نزده جدی روش فکر کنید؟؟ولی من نسبت به اینجور پسرا بدبینم ...

میتونم ازتون خواهش کنم

اگه وقت کردی تاپیک های عشقمو بخونی

نظرتو بدی🙏