2777
2789
عنوان

دخترا بیاید

229 بازدید | 67 پست

به کسی که خیلی دوسش دارید

ولی بعد یکسال و نیم رابطه به ابن نتیجه میرسین به درد هم نمیخورین چی میگید؟؟

مخصوصا اگه طرف رفته باشه پیش باباتون خواستگاری، 

شما به پدرتون بگید خیلی دوسش دارین

تنهافقط  گذشتش ینی عقد قبلیش که دختر ه فامیلشون هم هست براتو مسیله است

چکار میکنین 

تا طرف فکر نکنه الافش کردین ،

من خیلی دوسش دارم ، ولی خیلی هم میترسم

میخوام بعد ۴ ماه ببینمش گفته باید توضیح بدی چرا به بابات گفتی این حرفو 

خودم گفتم دوست نداشتم بابام بره پیش دختر قبلی تحقیق 

ولی قبول نمیکنه

میگه هدفت فقط دوستی بوده

والله نبوده

نمیخواستم فقط جدا شیم همین 

اینم بگم بابام ۲ سال مقاومت کرد اجازه نداد بیاد خواستگاری 

من انقدر اصرار کردم و بی تابی و خودمو کشتم تا اجازه داد😔

چرا باید گذشته ای ک دیگه وجود نداره برات مسئله باشه؟ از ادما نباید توقع داشته باشی گذشته ای نداشته باشن ولی حق اینو داری ک توقع کنیدگذشته اشون تو گذشته مونده باشه ن حال . اگر اینطوره اذیتش نکن

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دقت کردین قبلنا هر شرایطی که بود دخترا فقط میخواستن ازدواج کنند و یه عمر با کسی که شاید ادم مناسبی نبود و دختره هم میدونست مناسب نیست ولی جدیدا تاپیکای این شکلی خیلی زیاد میبینم و خوشحالم که دخترای کشورمون به ارزش خودشون دارن پی میبرن و به ازدواج خیلی جدی نگا میکنن

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
خب راس میگه از اولش مگه نمیدونستی عقدشو چرا بنده خدا رو معطل کردی

گفته بود بیا منو بشناس 

گفت بیا تلاشمونو بکنیم بعد اگه نشد بگید بگیم 

همه ی تلاشمونو کردیم

خب منم تجربه نداشتم

۲۸ سال هیچ کس تو زندگیم نبود

خودش میخواست خانوادمو ببینه 

انقدر دوسش دارم یه روز بهش اعتماد کردمو گفتم 

فکر نمیکردم انقدر دوست داشته باشم

وقتی ازم خواستگاری کردی 

دلم یه تجربه میخواست

و همین طور گفتم اگه بابام مخالفت کرد نزاشت برم سر کار

اپلای میکنم میرم خارج

الان میگه دورم زدی 

خیلی زرنگی 😔

بخاطر خارج رفتن منو بازی دادی

ممنون  حالا نمیخوام ازم ناراحت شه  چکار کنم؟؟

تو این شرایط میگن زیاد وعده و وعید ندید که فعلا قصد ازدواج ندارم و موکولش کنید به اینده اگه نپسندیدین خیلی رک بدون اینکه تحقیرش کنید و مواظب کلمات هم باشید یه جوری نگید که فکر کنه مشکلش(یه بار نامزدی)حاده.و هرچه سریع تر بگید و بعدشم رابطه رو به کلی تموم کنید.

چرا باید گذشته ای ک دیگه وجود نداره برات مسئله باشه؟ از ادما نباید توقع داشته باشی گذشته ای نداشته ب ...

شما چند سالته ؟

متاهلی؟

میتونی با کسی که یه موقعی عقدش بوده

الانم ممکنه چشم تو چشم شن حتی یه درصد ؛ ازدواج کنی

شما چند سالته ؟ متاهلی؟ میتونی با کسی که یه موقعی عقدش بوده الانم ممکنه چشم تو چشم شن حتی یه درصد ...

معلومه ک میتونم . چرا باید علاقه رو بیخیال شم چون ممکنه سالی ی بار چشمم بیوفته ب کسی ک فقط چندماه عقد این بوده؟

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
ینی چی ؟ فعلا قصد ازدواج ندارم؟

نه کلا فعلا نگید یعنی امیدوارش نکنید که ممکنه یه روزی با هم ازدواج کنید یک سره تمومش کنید حتی دوستیم باهاش نداشته باشید اگه مطمئنی نمیخوای ازدواج کنی