2777
2789
مگه اون بچه خدا نداره اینقدر به خدا بی اعتمادی  از کجا معلوم اون بچه بد بخت میشه از کجا معلوم ...

عزیزم شاید ب خاطر شرایط زندگیش نتونه یه بچه دیگه رو بیاره .... ما جای اون نیستیم نمیتونیم در این شرایطش تصمیم بگیریم 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقد قوی نیستم که حال دلمو خوب کنم که بتونم یه بچه دیگه پرورش بدم عزیزم که موفق باشه انقد ضربه ی ...

شرایطت خیلی سخته حق داری همچین چیزی زن رو نابود میکنه ولی تو قوی باش ب خاطر دوتا بچت

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

من‌۳۳ هفته ۲‌کیلو ۳۶ هفته ۲۲۰۰ ک وزن گیری کم‌بود سونو داپلر دادم و خداروشکر مشکلی نبود.خیلییم خوراکم‌زیاده و خوبه نمیدونم دیگه.تو‌سه هفته خودم ۳ کیلو اضاف شدم ولی نی نی کم اضاف میکنه

عزیزم شاید ب خاطر شرایط زندگیش نتونه یه بچه دیگه رو بیاره .... ما جای اون نیستیم نمیتونیم در این شرا ...

درسته ولی هیچ شرایطی به آدم اجازه کشتن یه آدم دیگه رو نمیده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شرایطت خیلی سخته حق داری همچین چیزی زن رو نابود میکنه ولی تو قوی باش ب خاطر دوتا بچت

چیکار کنم عزیزم کاش میرفتم ولی متاسفانه فامیلیم نمیخواستم بعدا اسم یه پدر کثیف رو بچه هام باشه ولی کاش عین ادم جلوگیری میکردم که باعث مرگ یه بچه نشم

درسته ولی هیچ شرایطی به آدم اجازه کشتن یه آدم دیگه رو نمیده 

درسته ولی بازمممم ما جای اون نیستیم 

الان از لحاظ روحی این خانم داغونه میدونه چ زجری میکشه اون بچه تو شکمش اینکه از اون بدتر و خیلی مشکلات دیگه که ممکن با اومدن این بدتر بشه 

چ میدونم والا هردوش ناراحت گنندست ان شالله هیچ مادری مجبور ب سقط بچش نشه و خدا لعنت کنه این مردای هوس باز رو

چیکار کنم عزیزم کاش میرفتم ولی متاسفانه فامیلیم نمیخواستم بعدا اسم یه پدر کثیف رو بچه هام باشه ولی ک ...

قریون صبر و طاقتت 

من بودم دور از جون رسواش میکردم