ild_eli مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 382 عنوان اسم مستعار 140 بازدید | 12 پست بچها اسم مستعار رو میشه تو نی نی سایت تغیر داد😶 1399/03/08 | 03:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفرین_عامون عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2092 Nooo دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23138 نوچ قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
آتنا۸۴ عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 13151 نچ 😢😢😢😢 با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4106 هیچی رو توی نی نی سایت نمیشه تغییر داد ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
gildaxanim عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 454 میشه. ولی یکم مشکله.... ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
gildaxanim عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 454 چجوری تووانتهای نوشته تماس با ما. واردش میشی و مراحل رو تکمیل میکنی.اما اگه اسم مشابه باشه تغییر نمیکنه ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !