2777
2789
عنوان

نامزدم ازم میخواد حجاب داشته باشم

1719 بازدید | 54 پست

سلام دوستان

من چندوقت پیش نامزد کردم با کسی ک قلبا عاشق همیم...

در دوران دوستی قرار شد در قبال انجام ندادن یک کاری توسط نامزدم من حجاب داشته باشم ..چادر نه! فقط حجاب ینی موهام پیدا نباشه

خانواده ایشون و خودش فوق مذهبین البته نه خشک! خانواده منم متوسط ینی جلو نامحرم شال هست ولی نصفه نیمه

و خودمم کاملا بی اعتقاد ب حجاب ولی در حد خانوادم رعایت میکردم

من واقعا با حجاب مشکل دارم ینی اونی نیست ک میخوام ینی واقعا و از ته دل از حجاب زورکیم متنفرم قصدم بی احترامی نیست ولی من خودمو اینجوری دوست ندارم و بیزارم..گرچه در مدت قولم روی عهدم موندم

. و نامزدمم خیلی خیلی زیاد حساسه رو این قضیه....البته بماند ک تا امروز ک امروزه ایشون اون کارو ترک نکرده...

ابجیا منو مثل خواهرتون بدونید و بهم مشاوره بدین من چطوری این موضوع رو باهاش بیان کنم ک با حداقل نارحتی قانع بشه و منم از این وضعیت خارج بشم؟

باید با هم کنار بیاییم مسائل مذهبی علی مهمه 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒از الان تصمیمت رو بگیر ...دوستم خیلی سر همین حجاب مشگل داره با شوهرش ..میگه مانتو کوتاه نباید باشه ..کفش پوشیده باید بپوشی .موهات بیرون نباشه 😧آرایش معمولی 😐😐ینی من جای اون خفه میشم

شماخودت باصحبت قانع میشید ک نامزدتون دوباره خطای قبلیش روانجام بده؟

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام

خب وقتی اون کارو ترک نکرده چرا حجاب بگیری؟ قرار گذاشتید اون کارو ترک کنه بعد شما حجاب بگیری

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!

منم حجاب ندارم امروز جاریم میگفت زن عموی شوهرم گفته که اینا خانوادگی بی حجابن و خواهرم ک چند وقتی با شوهرش مشکل داشته گفته اونم مشکلشون سر همین بی حجابیا بوده در صورتی ک مشکل خواهرم چیز دیگه ای بود انقد ناراحت شدم کاش بفهمن حجاب و دین اختیاریه و هر کس میتونه راهشو خودش انتخاب کن از قران بالاتر ک گفته در انتخاب دین هیچ اجباری نیست 

اگ عاشقشی باهاش منطقی صحبت کن و یچیزی مابین خواسته خودت با اونو انتخاب کنین .چون حجاب اجباری دیر یا زود از بین میره.باید ادم ببینه قلبش چی میگ

تو همان قصه ناگفته پنهان منی💑

خوب وقتی از نظر عقیده با هم یکی نیستید چه طور قبول کردی ازدواج کنی؟ همه چیز که دوست داشتن نیست.. اخرش یا شما باید شبیه اون بشی یا ایشون شبیه شما که بیشتر مواقع زور اون طرف بیشتره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

وااای دقیییقا مشکلی که من دارم.با این تفاوت ک من چندساله ازدواج کردم و ناچارم جلوی خونواده شوهرم چادر سر کنم...همین چندروزم تو این فکر بودم که چکار کنم که آقامون بیخیال بشه.میترسم باهاش مطرح کنم این موضوع رو ک کلا ازم دلخور باشه

این موضوع اذیت کننده ای میشه بعدا براتون.حتما حتما با مشاور صحبت کنین.چون هر دو تون سر حرفتون هستین.منو شوهرمم از نظر اعتقادی با هم متفاوتیم.من معتقدم ایشون نه.ولی کاری با من نداره .با اینحال من اذیت میشم میگم کاش مث هم بودیم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭