2777
2789
با هیچی کار ندارم فقط پسرعموی رابی که همچنان عاشق و درگیرشه میخواد برگرده واقعا هستن کسایی که اتقد ...

اره اینقد اویزون میشن که اخر عاشقشون میشی بعد که خیالشون راحت میشه مال خودشونی میرن خیانت میکنن

عینش داشتم

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آوا دست نداره تو کاراشون وگرنه اینقدر پیگیر نمیشد عروسی رابی و ارش بهم میخوره بنظرم 

شاید ناخواسته بوده و عذاب وجدان داره همه چیو درست کنه

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

من حس میکنم وقتی نکیسا رستا رو دزدید همزمان توران هم یکی رو اجیر کرده بود رستا رو بدزده 

بعد وقتی نکیسا رستا رو برد جایی تا عروسی بهن بخوره و خودش رفت تالار تو همین حین اون ادمه توران به رستا تجاوز کرد🤔

با هیچی کار ندارم فقط پسرعموی رابی که همچنان عاشق و درگیرشه میخواد برگرده واقعا هستن کسایی که اتقد ...

آره هستن

به نظرم اینجور آدما زیاد نرمال نیستن

من دوستم نامزد کرد با پسرعمش ولی یکی از قبل خیییلی میخواستش

انقد تو نامزدیش اومد در خونشون و اذیتش کرد که دوستم از پسرعمش جدا شد و الان ۳ساله با اون آقا ازدواج کرده

خدا رو هزاران بار شکر 💕
من حس میکنم وقتی نکیسا رستا رو دزدید همزمان توران هم یکی رو اجیر کرده بود رستا رو بدزده  بعد و ...

خب نکیسا اول بهش تجاوز کرد بعد رفت عروسی بعدم رستا پیش نکیسا بود دیگه کسی ک نمیتئنست بیاد تجاوز کنه

من حس میکنم وقتی نکیسا رستا رو دزدید همزمان توران هم یکی رو اجیر کرده بود رستا رو بدزده  بعد و ...

ن عزیزم مگه ندیدی وقتی رستا کنار خیابون نشسته بود نکیسا داشت از پشت درخت نگاهش میکرد 

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!