2777
2789
عنوان

مادر بی سیاست

762 بازدید | 11 پست

مامان من خیلی بی سیاسته و اصلا نمیدونه چیو کجا بگه چجوری بگه به کی بگه بعضی وقتا زندگی منو شوهرمو میبره زیر سوال. شوهر تو چرا اینجوریه داماد بدرد نمیخوره چرا اینجوری لباس میپوشه چرا ماشینش به اسم مامانشه. اینو بگم که شوهرم ادم خوبیه و من واقعا مشکلی باهاش ندارم و دوسندارم از شوهرم پیشم بد بگه چون توهین به منه و میدونم این حرفارو جلو خاله هامو زن داییامم میگه کلا دمدمی مزاجم هس یروز میگه قدر شوهرتو بدون خیلی اقاس یروز میگه شوهرتو فلانه کلا جهان بینیشو درک نمیکنم ولی بیشتر ناراحت اینم که جلوه زندگی مارو جلو فامیل با حرفاش خراب کنه بخاطر همین ازش ناراحت میشم و دعوا میکنم که چرا اینارو میگی ولی بعدش پشیمون میشم که تو نباید با مامانت بد حرف بزنی ولی اخلاقاش همرو حتی بابامو عاصی کرده بنظرتون چکار کنم که بتونم تحمل کنم و باهاش دعوام نشه

مامان من فکر میکنه من افلیجم وقتی شوهرم میاد خونمون چایی تا اون بریز اون ور لیوان اون ور فلاکسه انگار کورم نمیبینم 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم

ب قول شهاب مرادی ب فکر اصلاح پدر و مادرم نباید باشیم چون موفق نمیشیم . سعی کن اهمیت ندی و خودتو ب نشنیدن بزنی یا حرفو عوض کنی ک بحث ادامه پیدا نکنه . بگو من هرجوری ک هست قبولش دارم

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن مشکلات زندگیتو بهش نگی 

بدی های شوهرتو که به هیچ عنوان باهاش درمیون نذاری

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

مشکل اینجاس خاله من خیلی حسودو خاله زنکه فقط دنبال نقطه ضعفه چون من از دخترخالم سرترم نمیتونه منو ببینه و همش دنبال اینک یچیزی پیدا کنه و همجارو پر کنه

ب قول شهاب مرادی ب فکر اصلاح پدر و مادرم نباید باشیم چون موفق نمیشیم . سعی کن اهمیت ندی و خودتو ب نش ...

چقد بدبخیتم ماها ک نمیتونیم چیزی ب پدر و مادرمون بگیم 

ی وقتایی رفتار پدر و مادرت پیشه همسرت باعث خجالته ولی نمیتونی هیچی بگی ولی اگه خوده پدر و مادرا باشن نصیحت میکنن جوونا الن بلن😏😏😏😑😑

چقد بدبخیتم ماها ک نمیتونیم چیزی ب پدر و مادرمون بگیم  ی وقتایی رفتار پدر و مادرت پیشه همسرت ب ...

اره واقعا اکثر اوقات متاسفانه نمیشه کاری کرد و باید یادبگیریم خودمونو سازگار کنیم تا کمتر اذیت بشیم . 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
چقدر شبیه مامان منه 😖بینهایتم دهن لقه منو ام جلوی همه خراب میکنه  خدا بهت صبر بده

منم هیچی بهش نمیگم نه خوب نه بد چون میدونم میره به همه میگه تازه همونم دستاویز میکنه بجاش توسرم میزنه تا مثلا جوابمو داده باشه

منم هیچی بهش نمیگم نه خوب نه بد چون میدونم میره به همه میگه تازه همونم دستاویز میکنه بجاش توسرم میزن ...

تازه فکر میکنه چقدر کار خوبی میکنه چقدر شاهکار میکنه دل منو میشکونه به خاطر دیگران 

اسم بی سیاستی و احمق بودن خودشم میزاره صداقت 

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...