2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 74 پست
تخت و بلند میکردن اوایلش فقط نباید تکون بدی تا اخر شب باید راه هم بری.خوابیدکی سینه رو میاری بیرون و ...

میگم مادرم بیاد

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خیلی اذیتت کردم با سوالام  فقط اینو جواب بده عزیزم تو اتاق عمل مرد هم هست من خیلی خجالت ...

بببین بعضی جاها هست ببسته ب بیمارستانه. بخش زایمان بیمارستان من همه خانوم بودن حتی خدمتکارا . منم اتاقم خضوصی بود کلا وقتی وارد اتاق شدم کلاه سرم و در اوردم و موهام باز  بود

موقه ای که بچه رو در می اوردن چه حسی داشتی بعضیا میگن اینگار داشتن قلبمون رو میکندن

من فقط دوست داشتم زودتر ببینم چ شکلیه فکر میکردم سفید و موهای خرمایی باشه که تقریبا اینجوری نبود. فردا شبم تولد ۲ سالگیشه خاطزاتم مرور شد. کلی هم منو اذیت میکنه از بس ک جیغ میزنه و همه چیز و پرت میکنه دیگه تهدیدشکردم گفتم از خونه پرتت میکنم بیرون  

من فقط دوست داشتم زودتر ببینم چ شکلیه فکر میکردم سفید و موهای خرمایی باشه که تقریبا اینجوری نبود. فر ...

عزیزم پیشاپیش تولدش مباررررک ـ

مرسی کمکم کردی

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

بی حسی از کمر نشو من شدم الان زیاد ک میشینم کمرم درد میگیره درست همون جای امپول.. امپول زیاد درد نداره فقط وقتی بی حسیش وارد بدنت میشه ی حس بدی بهت دست میده دستانم آروم میندن ک ناخودآگاه موقعه عمل تکون ندی فقط ی شیرینی ک داره موقعه اومدن بچت رو میبینی و هوشیاری 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
موقه ای که بچه رو در می اوردن چه حسی داشتی بعضیا میگن اینگار داشتن قلبمون رو میکندن

ببین  نه سوزن درد داره نه بچه رو بیرون آوردند قلب آدم کنده نمیشه.اون فشار آخر هم یکم درد داره ولی خوبه برات

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اصلادردنداره هیچی نمیفهمی پمپ فشارم ازاول نگوبزارن بگودردداشتم میگم بهنون من خودم اصلاچیزی نفهمیدم قابل تحمل بود تاب خودت بیای تند تند شیاف میکن وامپول توسرمت میزنن 

ببخشید خیلی اذیتت کردم با سوالام  فقط اینو جواب بده عزیزم تو اتاق عمل مرد هم هست من خیلی خجالت ...

خجالت نداره گلم.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اگه از نظر روحی اماده و قوی باشی اصلا درد نداری بعدش.همه اونایی که تو اتاق با هم سز شده بودن بند تند شیاف میزدن و ناله میکردمن ولی من یدونه شیاف هم نزاشتم.حتی نزاشتم زیرمو تمیز کنه مادرم چون بعد از چند ساعت خودم پاشدم رفتم سرویس

بی حسی از کمر نشو من شدم الان زیاد ک میشینم کمرم درد میگیره درست همون جای امپول.. امپول زیاد درد ندا ...

من مشکلی ندارم بی حس شدم بی هوشی هم ی سری ضرر داره

تینکه همون لحظه بچت و میبینی خیلی خوبه

من مشکلی ندارم بی حس شدم بی هوشی هم ی سری ضرر داره تینکه همون لحظه بچت و میبینی خیلی خوبه

اره ولی بنظرم بی هوشی کامل باز بهتره ولی این بی حسی ی خوبی ک داره تا چندساعت بعد عمل هم بی حسی درد نداری فقط فرداش وحشتناک درد داری وای وای

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..