2777
2789
عنوان

مدادابرو

139 بازدید | 12 پست

خانومامن ازآکوآاستفاده میکنم اکثراحالامیخوام یه مدادابروی خوب بهم معرفی کنین که روون ونرم باشه چه مارکی خوبه؟؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه مداد ها باعث ریزش ابرو میشن... من خودم اکوآ میزدم یه مدت دارم مداد میزنم اصلا ابروهام دیگه رشد قبل ندارن حالا میخوام دوباره اکوآ بزنم 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
همه مداد ها باعث ریزش ابرو میشن... من خودم اکوآ میزدم یه مدت دارم مداد میزنم اصلا ابروهام دیگه رشد ق ...

آکواکه خیلی خوبه هم راحته هم دیرتموم میشه من یه مدادمیخوام که توکیفم باشه درمواقع ضروری

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
همه مداد ها باعث ریزش ابرو میشن... من خودم اکوآ میزدم یه مدت دارم مداد میزنم اصلا ابروهام دیگه رشد ق ...

هیچی مثل سایه ابرو نیست چون چرب نیست باعث میشه ریشه ابروهات نفس بکشه و ریزش نکنه من چندساله میزنم ابروهام اصلا تکون نخورده پرپشته

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
هیچی مثل سایه ابرو نیست چون چرب نیست باعث میشه ریشه ابروهات نفس بکشه و ریزش نکنه من چندساله میزنم اب ...

سایه ابرو و آکوآ مثل هم هستن دیگه هیچ کدوم چرب نیستن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
سایه ابرو و آکوآ مثل هم هستن دیگه هیچ کدوم چرب نیستن

من فکرمیکردم اکوآ اسم یه نوع مارک از مداده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
2827
2791
2779
2792