2777
2789
عنوان

شستن فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 16615 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرش پهن کن روی زمین آب بریز خیس بشه بعد پودر بریز حسااابی با برس بکشید روی فرش بعد آب بگیرین روش تا حسابی کف ها برن بعد فرش رو لوله کنید روی یه جای شیب دار تا آبش بره بعد یک روز فرش رو باز کنید تا آفتاب بخوره و کاملا خشک بشه... اتفاقا قالی شویی فرش رو خراب میکنه و عمر فرش کم میشه خودت بشوری خیلی بهتره...روی دیوار هم نندازی ک دیوار خودش کلی گرد و خاک داره دوباره کثیف میشه... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ممنون از همگیتون  دوستان  حالا فردا ببینم چه میکنم بافرش شستنم  

ببینم تمیز میشه یانه 

رو دیوار که نمیتونم بندازم 

میشه روزمین پهنش کنم؟ تا خشک بشه

خدایا شکرت  
ممنون از همگیتون  دوستان  حالا فردا ببینم چه میکنم بافرش شستنم   ببینم تمیز میشه یان ...

اگه رو زمین انداختی چندتا چیز بزار زیرش مثلا نردبانی یا چهارپایه ای که هوا بخوره

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
بچه ها چ کاریه بدین ماشین بشورع راحت و بی دردسر اگه خیلی حساسین خودتون روز شستن برین قالیشویی نظارت ...

شهرمون وضعیت قرمزه از کرونا نمیتونم بدم قالیشویی بشوره  معلوم نیست تا برسه دستم فرشه پر کرونا شده😜

خدایا شکرت  
با هر پودري ميخواي بشور فرقي نميكنه فقط حتما حتما حتما بگو يه مرد حسابي پارو بكشه  اون پارو هس ...

کف مواد شوینده ی رو فرش با پارو خارج میشه؟ 

اگه پارو نداشته باشم چیکار کنم

خدایا شکرت  

برا چی ناراحتی فرش شستن خیلی کیف داره سعی کن حالا ک مجبوری لذت ببری. اول فرش رو کامل پهن کن با آب ولرم لوله کاااااامل خیس کن که مطمئن شی اون سمتش داره آب میده بیرون بعد چند تا قوطی تاید رو همه جاش بپاش . خیلی بریزیا.بعد که یکم تایدا آب شد لوله کن فرشو بزار کارو برای فردا.فردا با جارو فرش یا همون برس فرش محکم بیفت ب جونش! ردیفی برو جلو از عرضش ک مطمئن شی همه جاش پاک شده.بعدبرای اب کشی اول رو زمین اب بگیر بعد بزار رو سکویی دیواری چیزی آب بگیر بعد بزار خشک شه

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟: