2777
2789
من از شهرستانای اطراف مشهدم از همونجا هم خریدم.200متر گرفتم متری 1تومن

کار خوبی کردی ارزششو داره طلاهاتو فروختی ان شاءالله واست برکت بیاره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با پول کم هیچ کاری نمیشه کرد .نه خونه خرید نه ماشین. طلا و سهام هم که آدم همش فکرش پیش بالا و پایین شدن و ضرر هست. پول هم بزاریم بانک که ارزشش هی میاد پایین

یعنی با پول کم هیچ کاری نمیشه کرد .نه خونه خرید نه ماشین. طلا و سهام هم که آدم همش فکرش پیش بالا و پ ...

دقیقا.

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
من میخوام نیسابوربخرم شوهرم نیشابوریه

نیشابور خبر ندارم راستش ولی داییه شوهرم اونجا خونه خریده میگه خیلی سود کرده

زمین همش سوده بخصوص اگه بدونی تو کدوم محدکده بخری ک احتمال پیشرفتش زیاد باشع

طلا بخر استارتر ضرر نداره چون مطمئن باش اگه افت  کنه فقط واسه چند روزه بعد  قیمت میره بالا 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نیشابور خبر ندارم راستش ولی داییه شوهرم اونجا خونه خریده میگه خیلی سود کرده زمین همش سوده بخصوص اگه ...

اره ولی باورکردنی نیست زمینهابعدعیدقیمت نجومی پیداکردن.منم خواهرزاده م عروس سبزواری هاشده به تازگی.ولی فامیلی دادمادروبمانگفتن هنوز

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
خودتون کجایی هستین؟ میخوایین نیشابور زندگی کنین؟

اره اینجامیخوام زندگی کنم دوباره.چندسال پیشم اینجابودیم امارفتیم دوباره برگشتیم

با خرید طلا هیچوقت ضررنمیکنید. من شوهرم جن سال بهم قول داده بود واسم طلا بخره اخرش چن پیش گرفت ولی طلا گرمی 500 یود فک کنم منم همش میگفتم گرون بود.و... شوهرم میگف بهش فک نکن دیگه ولی الان میگه باز خوبه واست طلا رو گرفتیم. پشیمونمجرا بیشتر نگرفتم کاش هرمی پول داشتم طلا میخریدم